Κυριακή 16/5/2021

Δήμος Αθηναίων: Εθελοντική αιμοδοσία, Πέμπτη 8 Απριλίου, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Πέμπτη 8 Απριλίου ο Δήμος Αθηναίων, στηρίζοντας έμπρακτα δράσεις κοινωνικού εθελοντισμού και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για εξασφάλιση επάρκειας αίματος, την ώρα που το ΕΣΥ δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας.

Η δράση διοργανώνεται στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, σε συνεργασία με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», και θα διαρκέσει από τις 12.00 έως τις 17.00. Την αιμοδοσία διοργανώνει η Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας υπό την εποπτεία του αρμόδιου αντιδημάρχου Μανόλη Καλαμπόκα.

Τα Δημοτικά Ιατρεία, με το εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό που διαθέτουν και την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό, διασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για απόλυτα ασφαλείς αιμοδοσίες.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210 2010510 (εσωτ. 119 ή 123), προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού τους και να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο συνωστισμού. Σημειώνεται ότι στη βεβαίωση μετακίνησης κατά την διάρκεια των μέτρων προστασίας για την πανδημία Covid-19, οι αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν το Β1 ή διαφορετικά στέλνοντας sms στο 13033 με τον κωδικό 1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ