Τετάρτη 23/6/2021

Εμβολιασμένο το 70% στην Ελαφόνησο – Η προβολή από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Μεγάλη προσπάθεια από την Δήμαρχο για να κρατηθεί «όρθιος» ο τουρισμός στο νησί

Τα κατάφερε η Ελαφόνησος σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία και τώρα «πέφτει» στον αγώνα για να κρατήσει όρθιο τον τουρισμό. Ήδη το 70% του πληθυσμού της είναι εμβολιασμένο, με τον Δήμο Ελαφονήσου να έχει «τρέξει» πολύ για να τα καταφέρει.

Μάλιστα σε μια προσπάθεια διαφήμισης σε όλο τον πλανήτη του covid free νησιού, η Δήμαρχος Ελαφονήσου Έφη Λιάρου φιλοξένησε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που κάλυψε και το γεγονός του εμβολιασμού, αλλά και τις ομορφιές της Ελαφονήσου.

«Κάνουμε πράξη την αλλαγή της στρατηγικής προσέγγισης των αγορών προσαρμοζόμενοι σε όσα αυτή την εποχή περιμένουν να ακούσουν οι μελλοντικοί μας επισκέπτες ώστε να μας εμπιστευτούν. Η ασφάλεια είναι απόλυτα συνυφασμένη με την εμπιστοσύνη. Έγκαιρα αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες των ταξιδιωτών και φροντίσαμε τόσο την επιτάχυνση των εμβολιασμών όσο και την ανάδειξη της διαδικασίας που με τη βοήθεια του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων καταφέραμε. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν σε αυτό και, κυρίως, τους κατοίκους που ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι. Προχωράμε μαζί υλοποιώντας το σχέδιο και για την εφετινή χρονιά που ελπίζουμε να είναι ακόμα καλύτερη από την περυσινή που καταφέραμε το ακατόρθωτο, να κρατήσουμε δυνάμεις, στο μέτρο του δυνατού. Και όλα αυτά χάρη στην ευέλικτη στρατηγική που ακολουθήσαμε με βάση τα δεδομένα και τις τάσεις που διαμορφώνονταν στην ταξιδιωτική βιομηχανία διεθνώς», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Ελαφονήσου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ