Θ. Αμπατζόγλου: «Οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Αμαρουσίου είναι φορείς προστασίας της πολύτιμης κληρονομιάς μας»

Must Read

Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο Δημήτρη Κοσμίδη και τη Γενική Γραμματέα Παρασκευή Βανδώρου του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» προχώρησε την Πέμπτη 10 Ιουνίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στην εξέλιξη εργασιών για τη μεταφορά της έδρας του συλλόγου, αλλά και σε ζητήματα ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς και ιστορίας των Ποντίων.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Διαβουλευόμαστε με τους Συλλόγους της πόλης μας για σειρά ζητημάτων. Στην προκειμένη περίπτωση η διατήρηση της Μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, και της μοναδικής ιστορικής τους ταυτότητας, συνιστά ελάχιστη υποχρέωσή μας. Είμαστε δίπλα τους και στοχεύουμε σε κοινές δράσεις προκειμένου για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την προστασία και ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου του Αμαρουσίου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This