Πέμπτη 5/8/2021

Η Ένωση Δημάρχων Αττικής ζητάει επίσπευση των εμβολιασμών

Κάνει έκκληση προς τους ιερείς να δώσουν το δικό τους μήνυμα στους συμπολίτες μας για την αναγκαιότητα και την μέγιστη σημασία του άμεσου εμβολιασμού

Προς αιρετούς, δημάρχους και εκκλησιαστικούς λειτουργούς στρέφεται η παράκληση της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, προκειμένου να «τρέξει» ο εμβολιασμός, μετά και την έκρηξη κρουσμάτων. Όπως αναφέρει η ΕΝΔΑ στην ανακοίνωσή της:

«Η Ένωση Δημάρχων Αττικής, με αφορμή τις δυσοίωνες προβλέψεις των επιστημόνων για την επικείμενη εξέλιξη της πανδημίας, γνωρίζοντας και την αγωνία όλων των συναδέλφων δημάρχων και κυρίως των εν ενεργεία, που βρίσκονται στην εμπροστοφυλακή του αγώνα, καθώς και όλων των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, τους παροτρύνει, όπως και με στήριξη της Ένωσής μας -όπου είναι εφικτό- επισπεύσουν κατά το δυνατόν κάθε ενέργεια για τη συναίνεση και τη διευκόλυνση των πολιτών με σκοπό τον άμεσο εμβολιασμό τους.

Παράλληλα απευθύνει έκκληση προς τους άξιους λειτουργούς της Εκκλησίας μας, όλων των βαθμίδων, όπως με τον ιερό και πειστικό λόγο τους, δώσουν το δικό τους μήνυμα στους συμπολίτες μας για την αναγκαιότητα και την μέγιστη σημασία του άμεσου εμβολιασμού τους. Η προστασία της υγείας του κοινωνικού συνόλου είναι ιερά και επιβεβλημένη υποχρέωση όλων».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ