Δήμος Γαλατσίου: 1.300 δεντράκια φυτεύτηκαν στην ανοιχτή δενδροφύτευση στο ΠΑΛΑΙ

Σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό we4all

Must Read

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή δενδροφύτευση που οργάνωσαν ο Δήμος Γαλατσίου, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό we4all, στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της οποίας φυτεύτηκαν 1.300 δεντράκια.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου ΠΑΛΑΙ Μανώλης Πρωτονοτάριος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Δερεδίνης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Πετρούλα Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιάννης Κορρές, μαζί με δεκάδες εθελοντές, «έδωσαν ζωή», με θετική ενέργεια, σε 1.300 νέα δέντρα, με σκοπό να δημιουργηθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΠΑΛΑΙ ένας νέος πνεύμονας πρασίνου.

Πέρα από τον περιβαλλοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό We4all, που έστησε μια άψογη διοργάνωση, δωρεάν κακάο σε όλους μοίρασε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Ο Άλλος Άνθρωπος», με τους εθελοντές και τις περιβαλλοντικές, αθλητικές και κοινωνικές ομάδες που έδωσαν το «παρών» στον περιβάλλοντα χώρο του ΠΑΛΑΙ, να επισημαίνουν με την πράξη τους πως η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας, γιατί ο πλανήτης είναι ένας χώρος που μας φιλοξενεί και οφείλουμε να τον προστατεύσουμε για τις επόμενες γενιές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This