Κυριακή 13/6/2021

Συνάντηση με μαθητές δημοτικού σχολείου είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός

Το μάθημα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Γ΄ Δημοτικού, αναφορικά με την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τον ρόλο του Δημάρχου, αποτέλεσε την αφορμή, προκειμένου ν’ απαντηθούν ερωτήματα των μαθητών του Ε΄ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, που με την συνοδεία των δασκάλων τους, πραγματοποίησαν σήμερα (20/11) συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Λασιθίου.

Οι μαθητές υπενθυμίζοντας τις ανάγκες του σχολείου τους και κάνοντας δεκάδες ερωτήσεις στον Δήμαρχο, αναφορικά: με το σχολείο φοίτησης του, το αγαπημένο του μάθημα, τα βιβλία που διαβάζει, τον ελεύθερο χρόνο του, άδραξαν την ευκαιρία και ζήτησαν να πληροφορηθούν για ζητήματα που σχετίζονται με την στέγαση του σχολείου τους, την δημιουργία νέων παιδικών χαρών, την φιλοξενία και σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης, την ανεξέλεγκτη ρίψη απορριμμάτων στις γειτονιές καθώς και για την ενδεχόμενη δημιουργία ποδηλατοδρόμων μέσα στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, υπογραμμίζοντας ότι οι αυστηρότεροι κριτές, αλλά και καλύτεροι βοηθοί στο έργο που επιτελεί σήμερα η δημοτική αρχή, είναι οι νέοι άνθρωποι, αφού παραδίδουν μαθήματα ευαισθησίας, παιδείας και πολιτισμού, ενημέρωσε για όσα έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και για όσα έχουν σχεδιαστεί και πρόκειται να υλοποιηθούν για το συγκεκριμένο σχολείο αλλά και για την πόλη γενικότερα.
Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί κ. Μουσουράκη Σοφία και Σταυρουλάκη Βαλεντίνα.

ΖΕΡΒΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΖΕΡΒΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΖΕΡΒΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ