Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Με παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης «ο Πλησίον» στον Ασπρόπυργο

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης «ο Πλησίον» του Δήμου Ασπροπύργου, λίγο πριν τον ερχομό της νέας χρονιάς, υποδέχθηκε στις καινούργιες του εγκαταστάσεις, τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της πόλης, για να τους προσφέρει το πρωτοχρονιάτικο τους δώρο.

Σε εορταστικό πνεύμα, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεωργία Πηλιχού, μαζί με το προσωπικό της δομής, καλωσόρισαν πάνω από 100 παιδιά και τους γονείς τους. Το όλο κλίμα ήταν γεμάτο από μία ιδιαίτερη οικογενειακή ζεστασιά, χαρούμενα χαμόγελα, αλλά και συναισθήματα αλληλοσεβασμού, αλληλοεκτίμησης και αλληλοϋποστήριξης.

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Η κ. Γεωργία Πηλιχού ευχαρίστησε τους γονείς, που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες κατόρθωσαν να προσέλθουν, και τόνισε ότι αυτή η μικρή κίνηση προς τα παιδιά ήταν συμβολική και μόνο, αφού η κοινωνική πολιτική του Δημάρχου, κ. Νικολάου Μελετίου, έχει σχεδιαστεί ώστε να απορροφά ευρύτερους κοινωνικούς κραδασμούς και θα εξακολουθήσει να επανασχεδιάζεται και να επικαιροποιείται, σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που θα προκύπτουν.

Τέλος, η κ. Πηλιχού ευχαριστεί τις εταιρίες, Mattel για τα παιχνίδια, την Chocotime για τα γλυκίσματα και την Leader για τα παιδικά επιδόρπια, αλλά και για την ευαισθητοποίηση και την συνδρομή τους προς την Δημοτική Αρχή για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ