Με παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης «ο Πλησίον» στον Ασπρόπυργο

Must Read

Το Κοινωνικό Κατάστημα Αλληλεγγύης «ο Πλησίον» του Δήμου Ασπροπύργου, λίγο πριν τον ερχομό της νέας χρονιάς, υποδέχθηκε στις καινούργιες του εγκαταστάσεις, τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών της πόλης, για να τους προσφέρει το πρωτοχρονιάτικο τους δώρο.

Σε εορταστικό πνεύμα, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών του Δήμου και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεωργία Πηλιχού, μαζί με το προσωπικό της δομής, καλωσόρισαν πάνω από 100 παιδιά και τους γονείς τους. Το όλο κλίμα ήταν γεμάτο από μία ιδιαίτερη οικογενειακή ζεστασιά, χαρούμενα χαμόγελα, αλλά και συναισθήματα αλληλοσεβασμού, αλληλοεκτίμησης και αλληλοϋποστήριξης.

ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Η κ. Γεωργία Πηλιχού ευχαρίστησε τους γονείς, που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες κατόρθωσαν να προσέλθουν, και τόνισε ότι αυτή η μικρή κίνηση προς τα παιδιά ήταν συμβολική και μόνο, αφού η κοινωνική πολιτική του Δημάρχου, κ. Νικολάου Μελετίου, έχει σχεδιαστεί ώστε να απορροφά ευρύτερους κοινωνικούς κραδασμούς και θα εξακολουθήσει να επανασχεδιάζεται και να επικαιροποιείται, σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που θα προκύπτουν.

Τέλος, η κ. Πηλιχού ευχαριστεί τις εταιρίες, Mattel για τα παιχνίδια, την Chocotime για τα γλυκίσματα και την Leader για τα παιδικά επιδόρπια, αλλά και για την ευαισθητοποίηση και την συνδρομή τους προς την Δημοτική Αρχή για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This