Δράσεις καθαριότητας και αποκατάστασης στην πλατεία Ραυτοπούλου στο Νέο Κόσμο

Must Read

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου έγινε σήμερα συντονισμένη παρέμβαση της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων για την βελτίωση της εικόνας της πλατείας Ραυτοπούλου που αποτελεί στέκι για κατοίκους αλλά και επισκέπτες της συγκεκριμένης γειτονιάς.

Οι άνθρωποι του Δήμου Αθηναίων φρόντισαν για το σκούπισμα και στη συνέχεια το πλύσιμο του χώρου με την συνδρομή δυο πλυστικών οχημάτων που χρησιμοποιούν πεπιεσμένο νερό και ειδικό καθαριστικό-απολυμαντικό υγρό.

Τα παγκάκια της πλατείας βάφτηκαν όπως και τα επιδαπέδια και επιστήλια καλαθάκια απορριμμάτων (ορισμένα από τα οποία αντικαταστάθηκαν). Καθαρίστηκαν επίσης από γκράφιτι τα καλύμματα των ηλεκτρικών πινάκων που υπάρχουν στην πλατεία όπως και άλλες επιφάνειες. Παράλληλα βάφτηκαν και όλα τα παρτέρια για να ομορφύνει περισσότερο ο χώρος.

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η λειτουργία του Υπνωτηρίου για αστέγους στην Πάτρα μέχρι την Κυριακή

Η δράση στην πλατεία Ραυτοπούλου είναι μέρος του συνολικού σχεδιασμού τακτικών στοχευμένων παρεμβάσεων και στα επτά Δημοτικά Διαμερίσματα παράλληλα με την καθημερινή φροντίδα για καθαριότητα, πράσινο και φωτισμό σε κάθε γωνία της πόλης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

«Η καθαριότητα και η φροντίδα των ελεύθερων χώρων της πόλης, είναι θέμα καθημερινής συνέπειας και επιμονής. Αυτά κρίνουν την αποτελεσματικότητα του δήμου και των υπηρεσιών του. Με αυτά τα εργαλεία δουλεύουμε σε όλη την Αθήνα» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This