Το 3ο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι (Αττικής) ζητά τη συμμετοχή σας!

Must Read

Το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι έρχεται και πάλι στο Ηράκλειο Αττικής, για να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο και να ενώσει την πόλη σε μια μεγάλη γιορτή.

Φέτος, 3η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται από τον Δήμο, το Καρναβάλι θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και των ομάδων των καρναβαλιστών επί της λεωφόρου Ηρακλείου.

Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα που, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν το Καρναβάλι μέσα από την παρέλαση και όχι μόνο ως απλοί θεατές. Μοναδική προϋπόθεση το κέφι, η διάθεση για… ξεφάντωμα και το μασκάρεμα.

Από εκεί και πέρα, όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην παρέλαση μπορούν να το κάνουν:

  • είτε ως ομάδα, σχηματίζοντας ένα ενιαίο, αυτόνομο γκρουπ με κοινό θέμα και στολές,
  • είτε ατομικά και θα τους προταθούν υφιστάμενες ομάδες στις οποίες μπορούν να ενταχθούν (από τους συλλόγους, τους φορείς και τα σχολεία της πόλης που ήδη ετοιμάζουν την παρουσία τους).

Και για τις δύο περιπτώσεις, οι συμμετοχές πρέπει να δηλωθούν στο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στον 1ο όροφο του δημαρχείου, τηλεφωνικά στο 2132000103 ή μέσω mail στο [email protected]

«Πριν από τρία χρόνια ξεκινήσαμε δειλά δειλά το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι για να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους. Από την πρώτη κιόλας διοργάνωση ο κόσμος το αγάπησε και το αγκάλιασε σε τέτοιο βαθμό που, κάθε χρόνο πια, προσπαθούμε να το μεγαλώνουμε όλο και πιο πολύ. Έτσι και φέτος, σας καλώ να ενωθείτε μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This