Αναβάλλονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Μαρούσι και Πειραιά λόγω καιρού

Must Read

Με μια δυσάρεστη είδηση ξεκινούν την ημέρα τους οι καρναβαλιστές των Δήμων Πειραιά και Αμαρουσίου

Όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή του οι δύο Δήμοι, όλες οι προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις για σήμερα, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, αναβάλλονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Όσες εκδηλώσεις ήταν στο πρόγραμμα των δημοτών Αμαρουσίου να ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου.

Τα αποκριάτικα δρώμενα που είναι προγραμματισμένα για αύριο, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο γήπεδο «Σπύρος Λούης» θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσο για τους δημότες Πειραιά, οι προγραμματισμένες για σήμερα αποκριάτικες εκδηλώσεις  του Δήμου Πειραιά μετατίθενται λόγω βροχής, για την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 18:00, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Θα τους διασκεδάσουν με αποκριάτικο πάρτι και παιχνιδοσυναυλία οι Burger Project, ενώ θα ακολουθήσει η μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών, με τη μπάντα χάλκινων οργάνων Αγία Φανφάρα που θα κατακλύσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Δείτε επίσης: Η «άνοιξη» έρχεται για την τρίτη ηλικία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This