Ο καταδικασμένος Αλβανός για την υπόθεση Τοπαλούδη, ξανά στο εδώλιο για τον βιασμό ΑμΕΑ

Must Read

Ο 21χρονος Αλβανός που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, με τον συνεργό του τον 23χρονο Ροδίτη, κάθεται στο εδώλιο ξανά για την εκδίκαση της υπόθεσης βιασμού μιας 19χρονης ΑμΕΑ.

Ο 21χρονος Αλβανός  μαζί με έναν 24χρονος Ρομά, είχαν βιάσει μια 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%. Οπως κατέθεσε το ίδιο το θύμα, γνώριζε τους δύο δράστες από κοινή παρέα, γι αυτό το εκείνη δέχτηκε να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο, όταν εκείνοι της πρότειναν να ακούσουν μουσική, το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018. Οι δράστες,επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους την 19χρονη,  και την μετέφεραν στην περιοχή του Ενυδρείου, όπου κοντά σε τουαλέτες, φέρονται να την βίασαν, αλλά και να προέβησαν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί λόγω της συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, ενώ είχε καθυστερήσει λόγω των έκτακτων μέτρων για την πανδημία. 

Έξω από το δικαστήριο διαμαρτυρήθηκαν μέλη Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ», αλλά και μέλη της αντιφασιστικής κίνησης Κω, όπως μεταδίδει το kosnews24.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This