16-7-2020

Που ήξερε ο «αντισημίτης» την υποκλοπή του «διωκόμενου»; Εγκληματική οργάνωση καταγγέλει ο Παπαγγελόπουλος

Σεισμός πριν από λίγο στην προανακριτική με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης να δημοσιεύει απόσπασμα των πρακτικών όπου αποδεικνύεται πως ο Θάνος Πλεύρης, γνώριζε για την υποκλοπή Μιωνή, πολύ πριν αυτή έρθει στο φως! 

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μάλιστα κατήγγειλε ευθέως την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης και ζήτησε το συγκεκριμένο απόσπασμα να σταλεί αμέσως στις εισαγγελικές αρχές. Ενώ ζήτησε και την άμεση αποβολή του Θάνου Πλεύρη από την εξεταστική επιτροπή.

Φυσικά εδώ προκύπτει κι άλλο ένα ενδιαφέρον ερώτημα: Στην συνομιλία ο κύριος Μιωνή αναφέρει πολλές φορές ότι είναι θύμα του αντισημιτισμού στην Ελλάδα. Και μυστηριωδώς εμφανίζεται ο κύριος Θάνος Πλεύρης ο οποίος έχει καταγγελθεί ως αντισημίτης και αρνητής του ολοκαυτώματος από κορυφαίες εβραϊκές εφημερίδες και οργανώσεις, να γνωρίζει κάτι που μόνο ο κύριος Μιωνή  ήξερε!

Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα των πρακτικών που κατέθεσε ποτέ ως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και θα καταλάβετε

ΠΛΕΥΡΗΣ: Κύριε Παππά, θα σας κάνω κάποιες εισαγωγικές ερωτήσεις και μετά θα έρθουμε στην επίμαχη συνάντηση αλλά και σε αυτήν του 2013. Ξεκινώντας, να σας πω ότι εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι διαμεσολαβήσεις για να κλείνουν υποθέσεις ιδιωτών. Με ενδιαφέρουν οι διαμεσολαβήσεις για να κλείνουν θέματα με την ελληνική δικαιοσύνη που δεν εξαρτώνται από τη βούληση των μερών. Αυτό διερευνούμε εδώ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν είπατε να κλείσει αντιδικία με Φιλιππάκη. Εμένα με ενδιαφέρει εάν υπήρξαν δεσμεύσεις ότι δεν θα ασκηθούν διώξεις για εγκληματικές οργανώσεις κλπ. Αυτό για εμένα είναι η ειδοποιός διαφορά.

Εσείς κύριε Παππά, έχετε εκμυστηρευτεί

ποτέ σε κανέναν ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος, ενδεχομένως με ανθρώπους είχαν δικής τους ατζέντα και λειτουργούσαν ένα παραδικαστικό σύστημα για να βγάζουν λεφτά;

ΠΑΠΠΑΣ: Σε καμία των περιπτώσεων.

ΠΛΕΥΡΗΣ: Ούτε και εκτός Ελλάδας στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στην Κύπρο, μιλήσατε με κανέναν;

ΠΑΠΠΑΣ: Πουθενά.

ΠΛΕΥΡΗΣ: Έχετε πει σε κανέναν ότι προκειμένου «να σταματούσε η καταδίωξη του Παπασταύρου θα έπρεπε να δώσετε κάτι εναντίον της κυρίας Γκραμπόφσκι»;

ΠΑΠΠΑΣ: Όχι, όχι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ