Σάββατο 19/6/2021

Νέα βόμβα Κούγια: «Γνωστός επιχειρηματίας μου ζήτησε να τα βρούμε για την υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας»

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις στην πολύκροτη υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας από την Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Λίγες μόνο ώρες μετά την προφυλάκιση της 33χρονης «κοκκινομάλλας» Ειρήνης Μούρθου, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας έριξε μια ακόμη βόμβα…!

Αφού αναφέρθηκε ξανά στην πρόταση που, όπως ισχυρίζεται, του έγινε, από τον δικηγόρο της 33χρονης, Βασίλη Νουλέζα, ώστε να γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός και να κλείσει η υπόθεση για την απαγωγή της μικρής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Statusfm 1077» Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα και από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν. «Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Νουλέζα», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Βασίλης Νουλέζας, χαρακτήρισε τον ισχυρισμό περί συμβιβασμού του κ. Κούγια ως «αστείο» και σημείωσε ότι η κατηγορούμενη άπλα προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή κι αυτό παρεξηγήθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ