Σάββατο 19/6/2021

Σφάζονται οι δισκογραφικές για το ποια θα πρωτοπάρει τα cd του Γιώργου Βασιλειάδη!

Φαίνεται πως ο κ. Μιωνή είχε κρυφό πάθος με την ηχογράφηση. Τόσο κρυφό, που κανένας δεν το καταλάβαινε. Ήθελε μάλιστα με τέτοιο πάθος να παραμείνει κρυφό, που έστελνε μέχρι και εξώδικα διαψεύδοντας ότι ηχογραφούσε τους συνομιλητές του!

Ένας εκ των οποίων ήταν ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τους ισχυρισμούς του στην υποκλοπή που έδωσε ο ίδιος στην δημοσιότητα. Δυστυχώς, παρά τις παρακλήσεις μας, ο κύριος Βασιλειάδης δεν έχει βγει ακόμα να διαψεύσει τους ισχυρισμούς Μιωνή. Ειδικά το σημείο στο οποίο ο υποκλοπέας υποστηρίζει πως ο κύριος Βασιλειάδης είχε χαρακτηρίσει τους έλληνες εισαγγελείς ως αντισημίτες.

Ακούγοντας μάλιστα τις δηλώσεις του δικηγόρου του κ. Μιωνή ότι υπάρχουν κι άλλα ηχητικά, καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα πως δεν αφορούν την Άννα Βίσση ή τον Σάκη Ρουβά. Και θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να υποθέσει πως από την οικειότητα την οποία ισχυρίζεται πως είχε με τον κ. Βασιλειάδη ο κ. Μιωνή και την αφωνία του πρώτου, ενδέχεται να προκύψει Vassiliadis best of…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ