Σάββατο 19/6/2021

«Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η Ειρήνη Μούρθου – Γείτονας περιγράφει ύποπτες επαφές της (video)

Τη μεταφορά της σε άλλο κατάστημα κράτησης ζητά η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα και κατηγορείται μεταξύ άλλων για αρπαγή, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας εξέφρασε φόβους για τη ζωή της λόγω της δημοσιοποίησης των στοιχείων της, και κάνει λόγο για πιθανές επιθέσεις μέσα στις φυλακές της Θήβας, ενώ ταυτόχρονα έχει αιτηθεί την ακύρωση της προφυλάκισής της.

Την ίδια στιγμή γείτονας της 33χρονης, μιλώντας στο MEGA κάνει λόγο ύποπτες συναναστροφές της, ενώ εκφράζει την άποψη ότι είναι ανίκανη να δράσει μόνη της:

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει κανα-δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν», ανέφερε ο γείτονας της Ειρήνης Μούρθου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο συνήγορος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από την υπόθεση εάν αποκαλυφθεί ότι υπάρχει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ