«Φοβάμαι για τη ζωή μου» λέει η Ειρήνη Μούρθου – Γείτονας περιγράφει ύποπτες επαφές της (video)

Must Read

Τη μεταφορά της σε άλλο κατάστημα κράτησης ζητά η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα και κατηγορείται μεταξύ άλλων για αρπαγή, βιασμό, πορνογραφία ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας εξέφρασε φόβους για τη ζωή της λόγω της δημοσιοποίησης των στοιχείων της, και κάνει λόγο για πιθανές επιθέσεις μέσα στις φυλακές της Θήβας, ενώ ταυτόχρονα έχει αιτηθεί την ακύρωση της προφυλάκισής της.

Την ίδια στιγμή γείτονας της 33χρονης, μιλώντας στο MEGA κάνει λόγο ύποπτες συναναστροφές της, ενώ εκφράζει την άποψη ότι είναι ανίκανη να δράσει μόνη της:

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει κανα-δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν», ανέφερε ο γείτονας της Ειρήνης Μούρθου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο συνήγορος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από την υπόθεση εάν αποκαλυφθεί ότι υπάρχει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This