Οι γονείς του θύτη-συζύγου και οι γονείς του θύματος–συζύγου, ζητούν την επιμέλεια των παιδιών τους

Must Read

Την επιμέλεια των δύο παιδιών του 35χρονου αστυνομικού της Τροχαίας ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ με 26 σφαίρες την εν διαστάσει σύζυγό του και μια φίλη της, έξω από σούπερ μάρκετ στη διασταύρωση Αχαρνών και 1ης Μαΐου στην Κάτω Κηφισιά τον περασμένο Μάρτιο, διεκδικούν οι παππούδες και από τις δύο πλευρές!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 35χρονου Απόστολο Λύτρα, οι γονείς τού καθ’ ομολογίαν δράστη της διπλής δολοφονίας προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη ζητώντας να τους ανατεθεί η επιμέλεια των παιδιών, τα οποία αυτήν την περίοδο μεγαλώνουν με τους γονείς του θύματος.

Μάλιστα, δικαιολόγησε την απόφασή τους εξηγώντας ότι, έως και την ημέρα κατά την οποία συνέβη το άγριο φονικό, τα παιδιά ζούσαν με τους γονείς του δράστη, οι οποίοι τα υπεραγαπούν. Να σημειωθεί ότι και η φίλη τής εν διαστάσει συζύγου του κατηγορούμενου αστυνομικού, η οποία επίσης έπεσε νεκρή από τα πυρά του, είχε ένα παιδί, το οποίο είναι αναγκασμένο πλέον να μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του!

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ακόμη ότι παρήγγειλε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον εντολέα του, η οποία έδειξε ότι ο δράστης έπασχε από κατάθλιψη εξαιτίας του αποχωρισμού από τα παιδιά του. Παρ’ όλα αυτά, όμως, κατανοούσε την αποτρόπαια πράξη που έκανε.

«Η κίνησή του να πάει να βρει τη γυναίκα του σε εξωτερικό χώρο, όπου υπήρχε κόσμος και μάρτυρες, δείχνει ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο. Ωστόσο, οι 26 σφαίρες, οι 26 πυροβολισμοί δείχνουν ένα μένος» δήλωσε ο δικηγόρος του 35χρονου τροχονόμου, προσθέτοντας ότι το δικαστήριο θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα αν το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής ή όχι.

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ωστόσο ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν θυμάται τίποτα. Ο κ. Λύτρας ανέφερε, μάλιστα, ότι ο εντολέας του τού είπε χαρακτηριστικά για τη στιγμή της δολοφονίας: «Μαύρισαν όλα, δεν θυμάμαι τίποτα»!

Ο δράστης του διπλού φονικού περίμενε την εν διαστάσει σύζυγό του στον χώρο στάθμευσης στο σούπερ μάρκετ όπου εργαζόταν στην Κάτω Κηφισιά και όταν την είδε να βγαίνει μαζί με τη φίλη της, πυροβόλησε επανειλημμένα εναντίον τους με το υπηρεσιακό όπλο του, το οποίο είχε μαζί του, παρόλο που ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This