Καταδικάστηκαν οι 3 Κρητικοί που πλάκωσαν στον ξύλο αστυνομικό επειδή τους κόρναρε 

Must Read

Καταδίκη για τους 3 νεαρούς που ξυλοκόπησαν αστυνομικό επειδή εκείνος πάτησε την κόρνα για να διαμαρτυρηθεί. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr, το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους τρεις κατηγορούμενους και επέβαλε ποινή 2 χρόνια με αναστολή στα δύο αδέρφια και 30 μήνες με αναστολή στον φίλο τους.

Ο καβγάς έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο στις Μοίρες όταν ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, επέστρεφε σπίτι του. Ο 34χρονος αστυνομικός πάτησε την κόρνα για να ανοίξει ο δρόμος, και τότε οι 3 νεαροί τον πλάκωσαν στο ξύλο, και κατέληξε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Οι δύο από τους κατηγορούμενους υποστηρίζουν ότι δεν ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό αλλά επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ ο τρίτος επέμεινε ότι ο αστυνομικός ήταν αυτός που έριξε πρώτος μπουνιά. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι  στο προπορευόμενο όχημα, υπήρχε άτομο που ζαλιζόταν και αισθανόταν αδιαθεσία, γι αυτό εκείνος έσπευσε να του προσφέρει νερό, με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος και να αρχίσει να κορνάρει ο αστυνομικός.

Ο εισαγγελέας έκανε λόγω για συμπεριφορές που συντηρούνται από την έλλειψη αστυνόμευσης και την ατιμωρησία αφού κάποιοι δεν παίρνουν στα σοβαρά την Αστυνομία ούτε και τη Δικαιοσύνη, και υπάρχει μία αρνησιδικία που τροφοδοτεί και ανατροφοδοτεί τη βία. «Τρεις άνθρωποι, συνεπικουρούμενοι από άλλους, κατασκότωσαν στο ξύλο, αυτόν που αμφισβήτησε τη δική τους επικυριαρχία στην περιοχή. Πώς; Με το κορνάρισμα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Ήταν ένας και ήταν τουλάχιστον τρεις. Δε βρέθηκε κανένας να σταματήσει αυτή τη λαίλαπα της βίας», τόνισε ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This