«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για την «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας: «Δεν λυγάει και δεν μετάνιωσε»!

Must Read

Κατακεραύνωσε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ναυπλίου την 42χρονη αποκαλούμενη «μαύρη χήρα της Ερμιονίδας», η οποία δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την άγρια δολοφονία του 42χρονου συζύγου της και καπετάνιου, Θανάση Λάμπρου, στην Κοιλάδα τον Δεκέμβριο του 2014, ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια !

Στη μαραθώνια αγόρευσή του, ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε την ενοχή της Δήμητρας Βούλγαρη, την οποία χαρακτήρισε ως έναν «πολύ σκληρό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που δεν λυγάει και δεν μετάνιωσε»! Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «κυρία δεν έκλαψε για την πράξη της. Τον έχει σκοτώσει (ενν. τον σύζυγό της), τον έχει καθαιρέσει από μέσα της… Ούτε ένα ψεύτικο άλλοθι δεν είχε η κυρία. Και κανένας δεν μπόρεσε να την βοηθήσει σε αυτό το άλλοθι»!

Ο εισαγγελέας έκανε ακόμη λόγο για μία «συζυγική ζωή- ωρολογιακή βόμβα, η οποία ήταν βασισμένη στο ψέμα και ήταν θέμα χρόνου να εκραγεί», ενώ επέμεινε στην εμπλοκή τρίτου προσώπου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “έγινε συμπραγμάτωση”:

«Οι περιπτώσεις αυτοκτονίας δεν έχουν την εμπλοκή τρίτου προσώπου. Δεν καθαρίζεται ο χώρος, οι κάλυκες και τα αποτυπώματα. Αυτά είναι σκαλίσματα αυτουργών, συναυτουργών. Προφανώς κι άλλος έκανε παρέμβαση στο χώρο», τόνισε ο εισαγγελέας της έδρας, για να προσθέσει:

«Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η μητέρα ενός παιδιού πηγαίνει στο σπίτι ενός εργένη και έχει κλειδί και μπαινοβγαίνει. Στη ζωή της κατηγορουμένης είχε εισχωρήσει ένα πρόσωπο για το οποίο ο σύζυγός της έτρεφε αισθήματα (ενν. τον επιστήθιο φίλο του)».

Ένταση προκλήθηκε στην δικαστική αίθουσα, όταν ο εισαγγελέας έκανε ειδική αναφορά στην παρουσία της 42χρονης στα κανάλια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν ήταν πρωτόπειρη όταν κλήθηκε από την Αστυνομία». Αναφέρθηκε, τέλος, στην ομολογία της κατηγορούμενης, την οποία πήρε πίσω στη συνέχεια αρνούμενη να την υπογράψει:

«Στον ανακριτή άλλα είπε. Ίσως θυμόταν καλύτερα και μετά δεν ήθελε να υπογράψει αυτό το κείμενο- ομολογία. Αυτή η έξυπνη γυναίκα, που γυρνούσε στα κανάλια, δεν κατάλαβε ότι ήταν εισαγγελικός λειτουργός και, μάλιστα, με βερμούδα τάχα. Αν είναι δυνατόν! Το ότι αρνήθηκε να υπογράψει, δεν σημαίνει ότι η ομολογία δεν είναι έγκυρη»!

Παρόντες στην χθεσινή ακροαματική διαδικασία ήταν στενοί συγγενείς τόσο της 42χρονης κατηγορούμενης, όσο και του άτυχου ναυτικού:

«Είμαστε αθώοι. Είμαστε μια οικογένεια σεβαστή σε όλους. Η κόρη μου είναι άγγελος», ανέφερε ο πατέρας της Δήμητρας Βούλγαρη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ η αδελφή του αδικοχαμένου Θανάση Λάμπρου τόνισε:

«Θέλω να τιμωρηθεί. Σκότωσε άδικα τον αδερφό μου. Θα μπορούσε να είχε χωρίσει»!

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 15 Ιουλίου με τις αγορεύσεις των δικηγόρων και, ενδεχομένως, την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This