Αθώοι οι εισαγγελείς διαφθοράς, «διχογνωμία» για την Ελένη Τουλουπάκη!

Must Read

Μεγάλα ερωτηματικά για την στάση του αντεισαγγελέα Ευάγγελου Ζαχαρή, έναντι στην Ελένη Τουλουπάκη, που καταλήγει σε πρωτοφανή εξέλιξη στα δικαστικά χρονικά.

Οι δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης οι οποίοι ερευνούσαν τους χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεση της Novartis από την εισαγγελία Διαφθοράς, Καταλήγουν ομόφωνα στο συμπέρασμα ότι οι δύο επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς κκ. Χρήστοσ Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης δεν έχουν διαπράξει ουδεμία ποινικά κολάσιμη πράξη κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, άρα η υπόθεση πρέπει να τεθεί στο αρχείο.

Και κάπου εδώ ξεκινούν τα μυστήρια. Ενώ ο κύριος Λάμπρος Σοφουλάκης καταλήγει ακριβώς το ίδιο απαλλακτικό συμπέρασμα και για την Ελένη Τουλουπάκη, προτείνοντας σύμφωνα με πληροφορίες να τεθεί και για αυτήν την υπόθεση στο αρχείο, ο κύριος Ευάγγελος Ζαχαρής έχει άλλη άποψη. Υποστηρίζει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ότι πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά της Ελένης Τουλουπάκη!!

Σε κάθε περίπτωση, τον τελικό λόγο έχει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ευάγγελος Ιωαννίδης, Στον οποίον οι δύο αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου μεταβίβασαν την δικογραφία που έχουν σχηματίσει.

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που συμβαίνει κάτι παρόμοιο και φυσικά ο κύριος Ζαχαρής θα πρέπει να έχει ατράνταχτα επιχειρήματα για να δικαιολογήσει την τοποθέτηση του αυτή. Ειδικά από την στιγμή που η πρόταση για τους επίκουρους εισαγγελείς είναι απαλλακτική.

Όπως επίσης, θα πρέπει να υπάρξει απάντηση για το πως η πρόταση του κ. Ζαχαρή διέρρευσε σε κυριακάτικο έντυπο ως «απόφαση και των δύο εισαγγελέων«, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This