Σάββατο 19/6/2021

Έσπασαν τα ισόβια για τη Γερμανίδα που δολοφόνησε τον σύντροφό της στο Χαλάνδρι!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλλει ποινή φυλάκισης 14 ετών σε μια Γερμανίδα η οποία τον Φεβρουάριο του 2019 δολοφόνησε τον 64χρονο σύντροφό της στο διαμέρισμά τους στο Χαλάνδρι και έμεινε για ημέρες δίπλα στη σορό του. Πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Οι δικαστές, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αναγνώρισαν στη Γερμανίδα ως ελαφρυντικό την «καλή συμπεριφορά» μετά την ανθρωποκτονία και με την αιτιολόγηση αυτή «έσπασαν» τα ισόβια.

Η ιστορία εν τάχει έχει ως εξής, σύμφωνα με την κατάθεση της Γερμανίδας:

Το μοιραίο βράδυ όταν ο σύντροφός της επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος, έγινε βίαιος, με αποτέλεσμα η γυναίκα να φοβηθεί, να τα χάσει και κάποια στιγμή εν μέσω φωνών και προσπαθειών από την πλευρά του 64χρονου να κάνουν έρωτα, του πρόσφερε ένα ποτήρι αναψυκτικό, στο οποίο έριξε μέσα «τη σκόνη», όπως χαρακτηριστικά είπε η Γερμανίδα.

Ο 64χρονος άνδρας που ήταν ήδη μεθυσμένος, ζαλίστηκε και κάποια στιγμή πήγε στο μπάνιο όπου χτύπησε το κεφάλι του σε κάποιο σημείο του δωματίου. Ωστόσο, βγήκε και πήγε να ξαπλώσει χωρίς να αφήσει τη γυναίκα να καλέσει γιατρό. Λίγο αργότερα έμεινε ξαπλωμένος χωρίς να αντιδρά στο κρεβάτι.

Η Γερμανίδα έφυγε, λέγοντας ότι δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και την επομένη που επέστρεψε, τον είδε, ακόμα ζωντανό και σε κακή κατάσταση στο κρεβάτι. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, ακόμα και όταν ξεψύχησε έμεινε δίπλα του για μέρες, τον καθάριζε και τον φρόντιζε και τον σκέπαζε με σεντόνια, ώσπου άρχισε να αλλοιώνεται το πρόσωπό του και τον τύλιξε με σακούλα.

Στη συνέχεια έφυγε για την Γερμανία, από την οποία επέστρεψε για να καθίσει στο εδώλιο: «Γύρισα για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα», είπε η κατηγορούμενη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ