Σήμερα η δίκη για το φονικό στα Περάμπελα Λασιθίου

Must Read

Φρικτές μνήμες από το φονικό που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο στα Περάμπελα Λασιθίου, με θύμα έναν 73χρονο, αναβιώνουν σήμερα στα δικαστήρια, όπου από ώρα σε ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη.

Στο εδώλιο κάθεται ένας 43χρονος, που σκότωσε τον 73χρονο και τραυμάτισε το γιο του μπροστά σε συγγενείς. Ο Εισαγγελέας τότε άσκησε στον 43χρονο δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Σε βίντεο που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το cretalive.gr εμφανίζονταν ο 43χρονος κτηνοτρόφος να πυροβολεί από απόσταση αναπνοής πατέρα και γιο, μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της κόρης και αδερφής αντίστοιχα των θυμάτων. Ο  43χρονος κατηγορούμενος φέρεται να είχε κτηματικές διαφορές με την οικογένεια. Όταν πήγε στο ποιμνιοστάσιο του 73χρονου, λογομάχησε αρχικά με τον 45χρονο γιο του θύματος και στη συνέχεια πυροβόλησε από πολύ μικρή απόσταση, τον άτυχο 73χρονο.

Ο 73χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ ο 45χρονος γιος του μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπως και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, με ελαφρύτερα τραύματα από σκάγια στο θώρακα και το κεφάλι.

Ο 43χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών συνοδεία του δικηγόρου του, δύο ημέρες μετά το φονικό και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This