«Καμπάνα» σε ηλικιωμένο Αλβανό που χούφτωσε δικηγόρο μέσα στο… λεωφορείο 

Must Read

«Έβαλε χέρι» και καταδικάστηκε ένας ηλικιωμένος Αλβανός ο οποίος μάλιστα εργαζόταν ως δάσκαλος στη χώρα του!

Ο ηλικιωμένος Αλβανός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών, με τριετή αναστολή επειδή χούφτωσε το μπούτι μιας συνεπιβάτισσας του σε αστικό λεωφορείο της γραμμής Ν. Σ. Σταθμός- Κορδελιό.

Το συμβάν έλαβε χώρα την 23η Ιουλίου όπου ο ηλικιωμένος έπιασε το μπούτι μιας ασκούμενης δικηγόρου που βρισκόταν δίπλα του:

«Καθόταν δίπλα μου και είχε μια τσάντα πάνω στα πόδια του. Σιγά- σιγά άρχισε να μετακινεί το χέρι του προς το μέρος μου. Αρχικά, τον κοίταξα και είπε από μέσα μου δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Δύο- τρεις φορές τον πίεσα με τον αγκώνα μου. Την 4η φορά με την αριστερή του παλάμη μου έπιασε τον δεξί μηρό. Άρχισα να φωνάζω και είπα στον οδηγό να κλείσει τις πόρτες»  κατέθεσε η δικηγόρος.

Ο δάσκαλος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι είχε υποβληθεί σε εγχείρηση «καταρράκτη» και δεν έβλεπε καλά:«Προσπαθούσα να πάρω το φάρμακο από τη τσάντα για να το ρίξω στο μάτι. Μπορεί κατά λάθος να έβαλα το χέρι μου πάνω στο πόδι της. Είναι μικρή κοπέλα και είναι ντροπή για μένα. Είμαι παντρεμένος. Δεν κάνω εγώ τέτοια πράγματα. Συγγνώμη».

Σύμφωνα με το GrTimes, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας» ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This