Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Που είναι τα έγγραφα οέο; Τρέχει… η εισαγγελική έρευνα για την κορωνο-φιέστα του Ολυμπιακού!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τα έγγραφα, με τα οποία ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές , για τη φιέστα του Ολυμπιακού στο «Καραισκάκη», αναζητά ο εισαγγελέας Πειραιά, στο πλαίσιο της Προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργείται, για παράβαση των μέτρων του κορωνοϊού, στη διάρκεια της γιορτής με τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Όπως αποκαλύπτει η Μαίρη Μπενέα στο dikografies.blogspot.com, ήδη έχει ζητηθεί από τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού, να προσκομίσουν όλα τα έγγραφα, με τα οποία έγινε η επίσημη ενημέρωση των αρμοδίων, για συγκεντρώσεις και πορείες αξιωματικών της ΕΛΑΣ και κυρίως πότε αυτά εστάλησαν. Ο εισαγγελέας Πειραιά έχει ζητήσει λεπτομερή ενημέρωση, γιά την ακριβή ώρα, που εστάλη το έγγραφο του Ολυμπιακού, καθώς διερευνάται καταγγελία ότι, η ενημέρωση έγινε αργά το βράδυ, αφού είχαν ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί.
Η ώρα ενημέρωσης της αστυνομίας από τους αρμόδιους της ομάδας των ερυθρόλευκων, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο στοιχείο, για την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας, καθώς θα διαπιστωθεί, εάν οι ευθύνες βαρύνουν την αστυνομία, ή τους υπέυθυνους του Ολυμπιακού.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ