Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Προσωρινή διαταγή προστασίας της Folli Follie από τους πιστωτές

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το Πτωχευτικό Δικαστήριο έδωσε «ανάσα» στη Folli Follie κάνοντας δεκτό το αίτημά της για προσωρινή προστασία από τους πιστωτές.

Η εταιρεία ζήτησε την υπαγωγή της στο άρθρο 106α του Πτωχευτικού Κώδικα για τη λήψη προληπτικών μέτρων και το δικαστήριο τη δικαίωσε (προσωρινή απόφαση στις 6/8) απαγορεύοντας οποιοδήποτε μέτρο αναγκαστικής εκτέλεσης των πιστωτών κατά της Folli Follie, αλλά και οποιοδήποτε ασφαλιστικό μέτρο «συμπεριλαμβανομένης της συντηρητικής κατάσχεσης και της εγγραφής προσημείωσης υποθήκης και την κήρυξη της Εταιρείας σε κατάσταση πτώχευσης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στις εξαιρέσεις των προληπτικών μέτρων είναι οι εταιρείες χρηματοδοτικών μισθώσεων για να συνεχιστεί η δραστηριότητα της Folli Follie, ο ΕΦΚΑ και το Δημόσιο.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ