Πατρινή έχασε τη δίκη με τον πρώην σύζυγό της γιατί βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες που αντάλλασσε με εραστές

Must Read

Στο κενό έπεσε η αγωγή μιας «μοιχαλίδας» Πατρινής, με την οποία κατηγορούσε τον πρώην σύζυγό της ότι της προκάλεσε ηθική βλάβη, επειδή είχε προσκομίσει πειστήρια της απιστίας της στη δίκη που έγινε για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών έκρινε ότι η δικαστική χρήση βίντεο και φωτογραφιών που έχουν βρεθεί σε οικογενειακό υπολογιστή δεν συνιστά παράνομη πράξη ούτε παραβίαση απορρήτου, απορρίπτοντας την αγωγή αποζημίωσης.

Στον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε από κοινού με τον πρώην σύζυγό της η… εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της ίδιας και των εραστών της, καθώς επίσης και φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών της, των οποίων τα χαρακτηριστικά δεν είχε φροντίσει να κρύψει. Μάλιστα, η «μοιχαλίδα» δεν δίσταζε να ανταλλάσσει με τους παράνομους δεσμούς της μέσω διαδικτύου τα φωτογραφικά καρέ, στα οποία ήταν ολόγυμνη και σε άκρως άσεμνες πόζες, αδιαφορώντας αν θα γινόταν αντιληπτή από το «στεφάνι» της! Εκτός από τα πιπεράτα «ενσταντανέ» της πρώην συμβίας του, ο απατημένος σύζυγος, που στην περίπτωσή του ισχύει το παλιό γνωμικό «δεν φτάνει που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι», είχε προσκομίσει στο δικαστήριο και αιματολογικές εξετάσεις που αποδείκνυαν ότι η «περπατημένη» Πατρινή έκανε χρήση αλκοόλ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της δίκης που έγινε για την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους, παρουσιάστηκαν ένορκες βεβαιώσεις των συγγενών του, οι οποίες αναφέρονταν με κάθε λεπτομέρεια στα ροζ καμώματα της άπιστης.

Σε αυτές οι συγγενείς του απατημένου άνδρα τόνιζαν -μεταξύ άλλων- ότι η πρώην σύζυγός του είχε συνάψει παράλληλους δεσμούς, συναντούσε τους παράνομους εραστές της μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ερωτοτροπούσε μαζί τους, ακόμα και μπροστά στα μάτια των παιδιών και έκανε διαδικτυακό… dirty talking, ενώ ότι ήταν αδιάφορη μητέρα, αφού ενδιαφερόταν μόνο για τις πρόσκαιρες ηδονές!

Στην ένορκη βεβαίωσή του ενώπιον συμβολαιογράφου ο πρώην πεθερός της «άτακτης» παντρεμένης ανέφερε, μάλιστα, ότι η πρώην νύφη του «διεκδικεί την αποκλειστική επιμέλεια των ανήλικων τέκνων της όχι για να φροντίζει αυτά, αλλά προκειμένου να εισπράττει διατροφή από τον εναγόμενο πατέρα τους, όπερ αποβαίνει βλαπτικό για την ομαλή ψυχοσωματική ανάπτυξη των ανήλικων παιδιών».

Η γυναίκα «απάντησε» με αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη σε βάρος του πρώην συζύγου της και συγγενικών προσώπων του, τους οποίους κατηγορούσε, τους μεν συγγενείς για ψευδορκία μάρτυρα, τον δε εν διαστάσει σύζυγό της για ηθική αυτουργία στην ψευδορκία.

Τα επίμαχα στοιχεία

Σύμφωνα, ωστόσο, με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών έκρινε ότι τα επίμαχα αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή οι φωτογραφίες, οι ηλεκτρονικές συνομιλίες και οι αιματολογικές εξετάσεις, που βρέθηκαν αποθηκευμένες στη μνήμη του οικογενειακού ηλεκτρονικού υπολογιστή, δεν αποτελούν παράνομα αποδεικτικά μέσα. Ως εκ τούτου, δεν προέκυψε παραβίαση του απορρήτου της ελεύθερης επικοινωνίας της ενάγουσας.

Το δικαστήριο έκρινε, τέλος, ότι ο πρώην σύζυγος και ο πρώην πεθερός της γυναίκας δεν προσέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο, παρανόμως, αντίθετα προς τα χρηστά ήθη και υπαιτίως την τιμή, την ατομική και επαγγελματική υπόληψή της και εν γένει την προσωπικότητά της, ούτε τέλεσαν εις βάρος της οποιαδήποτε αδικοπραξία.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This