Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ελένη Τουλουπάκη: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει το σχέδιο των δραστών

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η χθεσινή είδηση για την εισβολή στο σπίτι της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς κ. Ελένης Τουλουπάκη, έχει εξοργίσει τους έλληνες πολίτες και έχει δημιουργήσει την διάχυτη αίσθηση πως ένα παρακράτος διεφθαρμένων, μπορεί και δρα σαν να είναι το ίδιο το κράτος.

Όλα αυτά σε μία κοινοβουλευτική Δημοκρατία που υποτίθεται έχει ως ακρογωνιαίο λίθο την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία διασφαλίζει την προστασία των πολιτών απέναντι από τους ισχυρούς του χρήματος, της πολιτικής και των έκνομων ενεργειών τους.

Εκτός από την σκανδαλώδη μεθόδευση που οδήγησε στην δίωξη της κυρίας Τουλουπάκη, που τόλμησε να τα βάλει με ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, έχουμε τώρα και την εισβολή στο σπίτι της. Εισβολή που κάποιοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν ή να «αναρωτηθούν«, ως σύγχρονοι πουρκουάάδες.

Η φωτογραφία που αποκαλύπτει τις προθέσεις των δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι της Ελένης Τουλουπάκη

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Dikastiko.gr αποκαλύπτει ακριβώς τι έγινε. Οι εισβολείς δεν ήταν διαρρήκτες, ήταν παρακρατικοί με σαφές σχέδιο. Στόχευαν μόνο σε έγγραφα και τον φορητό υπολογιστή της κυρίας Τουλουπάκη, και όχι σε τιμαλφή ή άλλες συσκευές αξίας.

Και όλα αυτά, την ώρα που μαθαίνουμε πως φυλάσσονται τα σπίτια τηλεμαϊντανών και celebrities, αλλά όχι το σπίτι της Εισαγγελέως κατά της διαφθοράς που έχει βρεθεί στο στόχαστρο κολοσσιαίων, αντεθνικών συμφερόντων.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ