Στο εδώλιο και πάλι σήμερα οι δολοφόνοι του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Must Read

Εφιαλτικές μνήμες από τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017 αναβιώνουν και πάλι σήμερα, καθώς ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη των αδίστακτων εκτελεστών του.

Αν και οι δράστες της δολοφονίας (φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί) έχουν καταδικαστεί σε ισόβια, το στίγμα της δευτεροβάθμιας δίκης έδωσε με μια λιτή δήλωση στο «dikastiko.gr», ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος και στενός φίλος του δολοφονημένου ποινικολόγου Θόδωρος Μαντάς. «Κύριο μέλημά μας είναι να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να μην επιτρέψουμε να χαθεί στη λήθη του χρόνου το ήθος, η διαδρομή και η ακεραιότητα του σπουδαίου συναδέλφου μας».
Στο εδώλιο του Εφετείου θα καθίσουν οι επικίνδυνοι κακοποιοί, Ιμπραχήμ Μπραχιμάη, Όλντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι, όλοι αλβανικής καταγωγής, βαρυποινίτες και με ιδιαίτερα πλούσιο ποινικό παρελθόν, τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών των φυλακών.


Ο πρώτος ο οποίος κατηγορείται ότι είχε πυροβολήσει τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, μέσα στο γραφείο του επί της οδού Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο μπήκε με έτερο συμπατριώτη του προφασιζόμενοι τους πελάτες, πρωτόδικα εισέπραξε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και επιπλέον ποινή 11 ετών για δυο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ισόβια επιβλήθηκαν και στους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Όλντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι, οι οποίοι μέσα από την φυλακή μίσθωσαν τον Μπραχιμάη για να «στείλει μήνυμα» μέσω του σιδερικού που κρατούσε προς άλλους αποδέκτες και συγκεκριμένα στον επιχειρηματία (σ.σ. τότε επίσης θαμώνα των φυλακών) Άρη Φλώρο.
Σε βάρος του τέταρτου κατηγορούμενου ως επίσης ηθικού αυτουργού της υπόθεσης Άλμπερ Μπάκο, έπαυσε η ποινική δίωξη λόγω θανάτου, μετά την εν ψυχρώ εκτέλεσή του μέσα στη φυλακή από τον ίδιο τον Μπραχιμάη.

Στην υπόθεση υπάρχει και πέμπτος κατηγορούμενος ο οποίος επισκέφθηκε με τον Ιμπραχίμ Μπραχιμάη τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο το μοιραίο βράδυ στο γραφείο του αλλά διαφεύγει της σύλληψης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This