Δίκη δολοφονίας Μακρή: «Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί για τέτοιο έγκλημα»

Must Read

Δεύτερη ημέρα απολογίας του μικρότερου εκ των δύο αδερφών από τη Βουλγαρία, οι οποίοι κατηγορούνται για εν ψυχρώ εκτέλεση του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.   

Ο απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, προβάλλοντας τους ίδιους ισχυρισμούς με τον αδερφό του, ότι, δηλαδή, δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία του επιχειρηματία τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του, η οποία σύμφωνα με τις Αρχές οφείλεται σε «συμβόλαιο θανάτου».

«Λυπάμαι για την απώλεια σας, δεν τον γνωρίζαμε, δεν είχαμε καμία δουλειά μαζί του, δεν γνωρίζαμε κανέναν που γνώριζε. Ξέρω ότι είστε αναστατωμένη, αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον σας και ελπίζω η αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο», είπε ο 36χρονος Βούλγαρος, απευθυνόμενος στη Βικτώρια Καρύδα, σύζυγο του θύματος.

Ο ισχυρισμός των δυο κατηγορουμένων με τις απολογίες-«καρμπόν» είναι ότι ήρθαν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2018, προκειμένου να εξετάσουν τις δυνατότητες που είχαν για να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οι δυο τους έφυγαν από τον Καναδά γιατί είχαν αναπτύξει εκεί εγκληματική δραστηριότητα.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Όσον αφορά στο που βρισκόταν την ημέρα και την ώρα της δολοφονίας του επιχειρηματία, δήλωσε πως παρέμεινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, άρρωστος, παρέα με μία παιδική του φίλη (σ.σ. εννοεί την κοπέλα που κατέθεσε τις προάλλες).

Τέλος εξέφρασε την ίδια πεποίθηση με τον συγκατηγορούμενο αδερφό του ότι «θα αθωωθούμε κι εγώ και ο αδελφός μου. Μας κατηγορούν ότι σκοτώσαμε έναν άνθρωπο που δε γνωρίζαμε, ούτε αυτόν, ούτε την οικογένεια του. Εγώ κι ο αδελφός μου δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε ένα τέτοιο έγκλημα».

Σημειώνεται πως η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη με την εισαγγελική αγόρευση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This