Απολογία – σοκ του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον

Must Read

Σχεδόν 4 ώρες κράτησε η απολογία του 27χρονου Γιάννη Παρασχάκη καθ’ ομολογία δολοφόνου της αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, και ήταν πολλά και ιδιαίτερα σοκαριστικά τα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκειά της.

Ο Παρασχάκης, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, περιέγραψε αναλυτικά όσα είχε πει και προανακριτικά.

Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι τη βίασε τρεις φορές, με την τελευταία να είναι αφότου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή και το άψυχο σώμα της ήταν πια παγωμένο.

Τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του

Αναφερόμενος στις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματός του, είπε ότι βγήκε «για να βρει μία γυναίκα να συνευρεθούν ερωτικά» και, όταν την είδε στο δρόμο, τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του. Η άτυχη βιολόγος έπεσε στα γόνατα βογκώντας και τότε την ξαναχτύπησε, σπάζοντάς της τη γνάθο και προκαλώντας της αιμορραγία.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, ο Παρασχάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

«Ο εντολέας μου, όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Το μόνο που μένει να δούμε τώρα -και για αυτόν τον λόγο η ανάκριση θα συνεχιστεί– είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης όσο και των εργαστηριακών εξετάσεων του γενετικού του υλικού. Ζητήσαμε και νομίζω ότι είναι απολύτως λογικό να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», δήλωσε ο συνήγορός του, Παντελής Ζέλλιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This