Ευαίσθητος ηλικιωμένος έβγαλε από τη φυλακή τους… ληστές του!

Must Read

Ένας 82χρονος από τη Φθιώτιδα τόνισε ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας ότι αισθάνεται δικαιωμένος με τον έναν χρόνο υποδικίας των ληστών του και δεν αξίωσε κάποια άλλη αστική ή ποινική αποζημίωση, δείχνοντας τη μεγαλοψυχία του.

Οι τρεις Ρομά, που είχαν διαπράξει τη ληστεία σε βάρος του το μεσημέρι της 10ης Νοεμβρίου 2019 στο Αργυροχώρι Υπάτης, είχαν στήσει ενέδρα τη στιγμή που ο παππούς επέστρεφε στο σπίτι του και είχαν κατορθώσει να του αποσπάσουν με τη βία το ποσό των 3.000 ευρώ.

Μέσα σε τρεις μέρες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας ταυτοποίησαν τους δράστες και συνέλαβαν έναν 28χρονο, ενώ αργότερα παραδόθηκε στις Αρχές και ένας από τους δύο συνεργούς του. Και οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ η ταυτοποίηση του τρίτου συνεργού, ενός 39χρονου ομόφυλού τους, έγινε μία εβδομάδα αργότερα.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων τιμώρησε την Πέμπτη τους δύο πρώτους καθ’ ομολογίαν δράστες της ληστείας με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και πέντε μηνών, ωστόσο έδωσε ανασταλτική δύναμη στις εφέσεις τους. Το σκεπτικό της ετυμηγορίας του δικαστηρίου στηρίχθηκε κυρίως στη δήλωση του θύματος ότι θεωρεί αρκετό χρόνο σωφρονισμού το ένα έτος που παρέμειναν στη φυλακή! Στον τρίτο Ρομά επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This