Στον εισαγγελέα οι εμπρηστές της Μόριας – Τα βίντεο που τους «έκαψαν»

Must Read

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης παρουσιάσθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι τέσσερις ενήλικες κατηγορούμενοι για τον εμπρησμό του καταυλισμού της Μόριας που συνελήφθησαν την Τρίτη.

Ο Εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος και σύστασης εγκληματικής ομάδας σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ  και οι τέσσερις ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν το ερχόμενο Σαββάτο.

Ας σημειωθεί ότι υπάρχουν και δυο ανήλικοι 17 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση μετά από την έκδοση εντάλματος σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, στην Κατερίνη και στη Θεσσαλονίκη όπου είχαν μεταφερθεί με άλλους 204 ασυνόδευτους πρόσφυγες δεδομένης της καταστροφής του καταυλισμού. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταφερθούν στη Μυτιλήνη αν και η διαδικασία για αυτούς έχει διαχωριστεί αφού για αυτούς ισχύει η περί ανηλίκων νομοθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους δύο 17χρονους απεικονίζεται σε βίντεο να πυρπολεί σκηνές του καταυλισμού χρησιμοποιώντας ένα αναμμένο χαρτόνι, ενώ η αστυνομία κατάφερε να τους εντοπίσει μέσα από βίντεο που διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This