Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

«Συγγνώμη» από τον πατέρα του 27χρονου δολοφόνου της βιολόγου

Ο πατέρας του 27χρονου δολοφόνου που βίασε και σκότωσε την Suzanne Eaton στην Κρήτη, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι σπάει την σιωπή του και ζητά συγγνώμη για τα όσα διέπραξε ο γιος του και πως για την ποινή φυλάκισης, θέλει «ό,τι προβλέπει ο νόμος. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 27χρονου, Παντελή Ζέλιο, στην απολογία του ο δράστης έχει δηλώσει πως το μόνο που ήθελε είναι να βρει μια γυναίκα και να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, με τη θέληση της. Μένει να απαντηθεί το ερώτημα αν η γυναίκα ήταν ζωντανή, ήταν αναίσθητη ή ακόμα και νεκρή κατά τη διάρκεια της ασέλγειας. Σε περίπτωση που η Suzanne Eaton ήταν σε κωματώδη κατάσταση ή είχε εκπνεύσει τότε αλλάζει και η ποινική δίωξη.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος δήλωσε «Έχω διαβάσει στα ΜΜΕ για μία συγκεκριμένη καταγγελία που έκανε μία γυναίκα η οποία δήλωσε πως ο 27χρονος την χτύπησε με το αυτοκίνητό του στο Γεράνι και την τραυμάτισε. […] «Αν υπάρχουν τέτοιες ανάλογες καταγγελίες οι αρχές γιατί δεν έκαναν κάτι; Τι έκαναν τόσο καιρό;». Μέχρι στιγμής όμως στη δικογραφία δεν υπάρχουν καταθέσεις άλλων γυναικών για επιθέσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ