«Συγγνώμη» από τον πατέρα του 27χρονου δολοφόνου της βιολόγου

Must Read

Ο πατέρας του 27χρονου δολοφόνου που βίασε και σκότωσε την Suzanne Eaton στην Κρήτη, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι σπάει την σιωπή του και ζητά συγγνώμη για τα όσα διέπραξε ο γιος του και πως για την ποινή φυλάκισης, θέλει «ό,τι προβλέπει ο νόμος. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 27χρονου, Παντελή Ζέλιο, στην απολογία του ο δράστης έχει δηλώσει πως το μόνο που ήθελε είναι να βρει μια γυναίκα και να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, με τη θέληση της. Μένει να απαντηθεί το ερώτημα αν η γυναίκα ήταν ζωντανή, ήταν αναίσθητη ή ακόμα και νεκρή κατά τη διάρκεια της ασέλγειας. Σε περίπτωση που η Suzanne Eaton ήταν σε κωματώδη κατάσταση ή είχε εκπνεύσει τότε αλλάζει και η ποινική δίωξη.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος δήλωσε «Έχω διαβάσει στα ΜΜΕ για μία συγκεκριμένη καταγγελία που έκανε μία γυναίκα η οποία δήλωσε πως ο 27χρονος την χτύπησε με το αυτοκίνητό του στο Γεράνι και την τραυμάτισε. […] «Αν υπάρχουν τέτοιες ανάλογες καταγγελίες οι αρχές γιατί δεν έκαναν κάτι; Τι έκαναν τόσο καιρό;». Μέχρι στιγμής όμως στη δικογραφία δεν υπάρχουν καταθέσεις άλλων γυναικών για επιθέσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This