Ο συζυγοκτόνος με το σκεπάρνι επιστρέφει στο «σκαμνί» με την ελπίδα να «σπάσει» τα ισόβια

Must Read

Να «σπάσει» τα ισόβια θα επιχειρήσει ο συζυγοκτόνος που, ένα μοιραίο βράδυ τον Ιούνιο του 2017, σκότωσε με φρικτό τρόπο τη σύζυγό του και μητέρα ενός τρίχρονου -τότε- κοριτσιού, χτυπώντας τη με… σκεπάρνι μέσα στο σπίτι τους, στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας!

Η άτυχη 27χρονη Λιάνα Λαζάρου πάλευε επί έναν μήνα να κρατηθεί στη ζωή, αλλά κατέληξε λόγω λοίμωξης, αφήνοντας ορφανό το κοριτσάκι της.

Τρία χρόνια μετά, και αφού τον Μάιο του 2018 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ο 37χρονος -σήμερα- νταής ευελπιστεί να τύχει μικρότερης ποινής στη δίκη σε δεύτερο βαθμό, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Την ίδια στιγμή, ο χαροκαμένος πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας αποκαλύπτει ότι η οικογένεια δέχεται σωρεία τηλεφωνικών απειλών από τον φυλακισμένο γαμπρό του, που απειλεί πως αν βγει έξω θα τους σκοτώσει!

«Θέλει να σπάσει τα ισόβια και να βγει έξω. Δεν το αξίζει, έστειλε την κορούλα μου στον άλλο κόσμο και εγώ με τη μητέρα της μεγαλώνουμε μόνοι μας το εγγονάκι μας. Ζούμε και παλεύουμε γι’ αυτό το αγγελούδι», είπε στο protothema.gr ο ηλικιωμένος και πρόσθεσε πως η εγγονή του -που είναι σήμερα 6 ετών- συνεχίζει να παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, καθώς όταν έγινε το τραγικό περιστατικό ήταν μέσα στο σπίτι και τη στοιχειώνουν φρικιαστικές αναμνήσεις!

Τη χτύπησε πολλές φορές με σκεπάρνι

Η επίθεση στην όμορφη κοπέλα από τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας έγινε το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2017 μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πέτρα Πρέβεζας. Η Λιάνα βρισκόταν με μία φίλη της και την κορούλα της, όταν κάποια στιγμή όρμησε έξαλλος στο σπίτι ο σύζυγός της. Καβγάδισαν άγρια και τότε η φίλη της Λιάνας άρπαξε το παιδί και έτρεξαν να κρυφτούν. Όταν το ζευγάρι έμεινε μόνο του, ο 34χρονος άρπαξε ένα σκεπάρνι και χτύπησε την 27χρονη πολλές φορές στο κεφάλι και στον αυχένα, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η κοπέλα είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων με έξι σοβαρά τραύματα, τα οποία οι γιατροί αντιμετώπισαν με επιτυχία. Λίγες ημέρες μετά, βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της ηπειρώτικης πόλης, όπου προσβλήθηκε από ιό και κρίθηκε αναγκαία η επαναδιακομιδή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν τα κατάφερε, όμως, και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τους δικούς της

Τότε, ο πατέρας της Λιάνας είχε αποκαλύψει πως η κόρη του είχε ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της, αλλά εκείνος εξοργίστηκε και είχε προσπαθήσει να την πνίξει. Επίσης, η ξαδέρφη της είχε αναφέρει ότι η 27χρονη είχε φύγει για έναν μήνα από το σπίτι της, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει γιατί ο άντρας της την εκβίαζε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά της.

Τον Μάιο του 2018 ο δράστης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων σε ισόβια κάθειρξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο 34χρονος είχε ζητήσει συγγνώμη για το άγριο έγκλημα, τόσο από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας όσο και από τη μικρή τους κόρη. Ωστόσο, δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This