Δευτέρα 14/6/2021

Η γραμματέας που κάθε μεγαλοδικηγόρος θα ήθελε να έχει

Είναι εκπληκτική, είναι κορυφαία, Είναι πρόθυμη και κυρίως έτοιμη να θυσιαστεί για το αφεντικό της. Ο οποίος τυγχάνει να είναι πασίγνωστος μεγαλοδικηγόρος. Είναι η γραμματέας που κάθε μεγαλοδικηγόρος θα ήθελε να έχει. Δυστυχώς όμως είναι μοναδική και την έχει μόνο ένας και τυχερός.

Είναι τόσο πρόθυμη η συγκεκριμένη γραμματέας, εκτός από εκπληκτική στη δουλειά της, που δέχεται ακόμα και να δέχεται στο όνομα της τις εισπράξεις του μεγαλοδικηγόρου, που δεν είναι και λίγες. Για την ακρίβεια είναι ιλιγγιώδεις.

Με αυτόν τον τρόπο, ο μεγαλοδικηγόρος εμφανίζεται να έχει μηδενικά περιουσιακά στοιχεία, ενώ η γραμματέας ιλιγγιώδη εισοδήματα! Γιατί το κάνει; Μπορεί να είναι βίτσιο, όπως και στην γνωστή ομώνυμη ταινία από την οποία δανειστήκαμε την φωτογραφία. Άλλες κακές γλώσσες λένε ότι το κάνει επειδή ο μεγαλοδικηγόρος χρωστάει και της Μιχαλούς, ενώ εις βάρος του εκκρεμούν διαταγές πληρωμής εκατομμυρίων, με αυτόν τον τρόπο λοιπόν δεν βρίσκουν ούτε ευρώ στους λογαριασμούς του.

Ότι κι αν συμβαίνει, είναι σίγουρο ότι ένας κολοσσιαίος γνώστης του ποινικού δικαίου δεν θα άφηνε ακάλυπτη την γραμματέα του. Ποινικά ακάλυπτη εννοούμε. Αλλά ως δείχνουν τα γεγονότα, σύντομα θα μάθουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ