Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021

Συνελήφθη αλλά δεν «έβαλε μυαλό» το ηγετικό μέλος του «Ρουβίκωνα»!

Λίγο μετά την αποχώρηση του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, o Γιώργος Καλαϊτζίδης, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας του «Ρουβίκωνα» ανήρτησε νέο κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στον οποίο ανέφερε πως «Ο μόνος τρόπος να μας σταματήσετε είναι με μια σφαίρα στο κεφάλι», ενώ τόνισε πως «η κράτηση μου ήταν διάλειμμα».

«Πριν από λίγο έφυγα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η δίκη μου πήρε αναβολή για την Δευτέρα. Οι κατηγορίες είναι “διέγερση” και “ηθική αυτουργία” για την παρέμβαση στον ΣΕΒ λόγω της τελευταίας ανάρτησης που έκανα στο φεισμπουκ. Και καλά η “διέγερση”, την έχω ξαναφάει την κατηγορία για παλιότερες αναρτήσεις. Το τέλος της λογικής είναι πως έφαγα ηθική αυτουργία για μια παρέμβαση της ομάδας επειδή έγραψα κάτι ΜΕΤΑ την παρέμβαση! Τέλος πάντων επειδή κυκλοφορεί πολύ ότι “τελειώνει η ανοχή στον Ρουβίκωνα” έχω να πω δύο πράγματα», ανέφερε και συνέχισε:

«Ποτέ δεν υπήρχε ανοχή στην δράση της ομάδας. Η αφήγηση αυτή είναι κατασκευή των μίντια και της ΝΔ. Οι εκατοντάδες συλλήψεις τα τελευταία χρόνια το πιστοποιούν χωρίς αμφιβολία. Ούτε στρώμα δεν μου έδιναν στα κρατητήρια. Καλύτερα για να συνηθίσουμε και στα πατώματα», επισήμανε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ