Ο δράστης του τριπλού φονικού της Θάσου το 2001 ζητά να σπάσουν τα… τέσσερις φορές ισόβια που «έφαγε»!

Ισχυρίζεται ότι η έφεση του αντιεισαγγελέα Εφετών Θράκης κατά της αθωωτικής απόφασης του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Δράμας δεν έχει νόμιμη βάση

Must Read

Αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θράκης, με την οποία είχε καταδικαστεί σε τέσσερις φορές ισόβια, κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας Ανδρέας Χτενάς, ο οποίος συνελήφθη στις αρχές του μήνα στην πόλη Ράζλογκ της Βουλγαρίας για το τριπλό φονικό της Θάσου και για άλλη μία ανθρωποκτονία το 2001!

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο άλλοτε ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, ο οποίος καταζητούνταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης, ισχυρίζεται μεταξύ άλλων στην προσφυγή του ότι η έφεση του αντιεισαγγελέα Εφετών Θράκης κατά της αθωωτικής απόφασης του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Δράμας δεν έχει νόμιμη βάση.

Με αφορμή την τελευταία εξέλιξη η χήρα του 55χρονου Γιώργου Χαλκίδη ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Ακόμη νιώθω ότι δεν έχουμε δικαιωθεί. Κάνουμε έναν αγώνα τρεις χήρες μαζί, για να αντέξουμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας που έχουν περάσει τα πάνδεινα… Προσεύχομαι να βρουν οι ψυχές τους (ενν. των θυμάτων) ανάπαυση και αυτός ο άνθρωπος να συναισθανθεί αυτό που έκανε», δήλωσε χαρακτηριστικά η χήρα του αδικοχαμένου υπαλλήλου της Τοπογραφικής Υπηρεσίας Καβάλας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα

Ο 62χρονος -σήμερα- Χτενάς ήταν ο βασικός κατηγορούμενος για την -πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα- τριπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε στις 18 Ιουνίου 2001 και έγινε στο εξοχικό του 48χρονου υπαλλήλου της Πολεοδομίας Καβάλας Γιάννη Κουλούση στην Καλλιράχη της Θάσου, με θύματα τον ιδιοκτήτη, τον 55χρονο υπάλληλο της Τοπογραφικής Υπηρεσίας Γιώργο Χαλκίδη και τον φίλο τους εργολάβο οικοδομών και στέλεχος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Κυριάκο Αθανασά.

Όλοι είχαν δεχθεί πυροβολισμούς στο στήθος και τη χαριστική βολή στο κεφάλι δύο ημέρες νωρίτερα! Σύμφωνα με τη δικογραφία, το κίνητρο ήταν η κατεδάφιση ενός αυθαιρέτου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της συζύγου του Χτενά, τον Μάιο του 2001!

Ο Χτενάς συνδέθηκε και με τη δολοφονία του Γιώργου Σιδηρόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της 27ης Ιουλίου 2002 στην πιλοτή μιας οικοδομής στην Καβάλα, δεμένος πισθάγκωνα και έχοντας δεχθεί πέντε σφαίρες. Αιτία φέρεται ότι ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε το θύμα με τον επιχειρηματία από τη διαχείριση νυχτερινών κέντρων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This