Έτσι πέρασαν οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής την τελευταία νύχτα «ελευθερίας» τους στη ΓΑΔΑ

Κάποιοι από τους 23 συνομίλησαν με τις οικογένειές τους, ενώ άλλοι δείπνησαν με φαγητό των μαγειρείων

Must Read

Έως το απόγευμα της Πέμπτης 22/10 είχαν οδηγηθεί στο μέγαρο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας οι καταδικασθέντες τέως βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα στα οποία είχαν παραδοθεί, για να παραμείνουν υπό κράτηση έως τη μεταγωγή τους στα σωφρονιστικά καταστήματα, μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Οι 23 κρατούμενοι πέρασαν τη νύχτα της Πέμπτης σε τέσσερις εξαιρετικά περιορισμένους χώρους που είχαν διαμορφωθεί ειδικά μέσα στο κτίριο. Οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν αλλάξει από τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν οδηγήθηκαν για πρώτη φορά στον Κορυδαλλό και οι συνθήκες τούς έχουν φέρει σε διάσταση πολιτικών θέσεων και απόψεων, με τη νύχτα πάντως να κυλάει ήρεμα παρά τις όποιες αντιθέσεις.

Στο κρατητήριο του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ παρέμειναν μαζί για περίπου δέκα λεπτά ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όταν τα οχήματα των ομάδων συλλήψεων τους μετέφεραν από τα Τμήματα Ασφαλείας Ραφήνας και Πεύκης, αντίστοιχα. Ωστόσο, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα, ούτε καν ένα βλέμμα! Οι δύο άντρες κοιτούσαν ο ένας το πάτωμα και ο άλλος το ταβάνι, καθώς ακολούθησαν διαφορετική πορεία, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να παραμένει γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης ίδρυσε τον πολιτικό φορέα Έλληνες για την Πατρίδα.

Η Ζαρούλια στο επισκεπτήριο

Οι κρατούμενοι συνομίλησαν με τις οικογένειές τους, με κάποιους να δειπνούν με φαγητό των μαγειρείων. Ωστόσο, στους περισσότερους πήγαν φαγητό και τα προσωπικά τους είδη οι σύζυγοι, οι μητέρες ή και άλλα μέλη των οικογενειών τους, καθώς για την επόμενη ημέρα είχε προγραμματιστεί η μεταγωγή τους στα σωφρονιστικά καταστήματα. Μεταξύ αυτών που εμφανίστηκαν στο επισκεπτήριο ήταν η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια, η οποία του έφερε μια βαλίτσα.

Ο ίδιος επέλεξε να διαβάσει ένα από τα βιβλία του, ενώ και ο νιόπαντρος Γιώργος Γερμενής επέλεξε να απορροφηθεί στις μάχες με τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες της Ιλιάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This