Πέμπτη 24/6/2021

Οι καταγγελίες της εφέτη Μ. Στενιώτη προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελέως Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου

Οι καταγγελίες αλλά και η παραίτηση για λόγους ευθιξίας της εφέτης και μέλος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Μαργαρίτας Στενιώτη από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (της οποίας ήταν μέλος και η οποία εξελέγη μέλος την 10η Οκτωβρίου με 42 ψήφους) προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Όπως αποκάλυψε η «Δίκη» στο Open, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, μετά τις καταγγελίες της κ. Στενιώτη, περί στοχοποίησης και εκφοβισμού της, από αθλητικά sites, με αναρτήσεις για το πρόσωπο της και κυρίως, για μέλη της οικογένειας της, που αφορούσαν την εκλογή της στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com την δικαστική έρευνα, θα διενεργήσει εισαγγελέας, με σκοπό να διαπιστωθεί, εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, από συγκεκριμένους ιστότοπους που είχαν αναρτήσει φωτογραφίες συγγενικών της προσώπων, καθώς και φωτογραφίες ανηλίκων.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ