Ικανοποίηση για την καταδίκη του καθηγητή μουσικής, οργή για την αναστολή που του επιτρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος

Ο 62χρονος μένει μόνο πέντε στενά μακριά από τον ανήλικο που έπεσε θύμα των ορέξεών του

Must Read

Με απογοήτευση και οργή άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου η οικογένεια του 9χρονου αγοριού, το οποίο φέρεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον καθηγητή μουσικής που του έκανε μαθήματα κιθάρας, με την οποία ο 62χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 χρόνων με αναστολή.

Έπειτα από μαραθώνια διαδικασία που διήρκεσε ως αργά τη Δευτέρα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για βιασμό, αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Ωστόσο, αποφάσισε να χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και με καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 10.000 ευρώ.

Η μητέρα του 9χρονου αγοριού δήλωσε ικανοποιημένη με την καταδίκη του 62χρονου, ο οποίος πλήγωσε ανεπανόρθωτα το μυαλό και την ψυχή του παιδιού της. Ωστόσο, δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός θα κυκλοφορεί ελεύθερος ως την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό: «Είναι άκρως επικίνδυνο για το παιδί μου, γιατί ζούμε στην ίδια γειτονιά. Μπορεί αύριο εγώ να βγω μαζί με το παιδί μου και να τον δούμε μπροστά μας. Το σπίτι του είναι πέντε στενά μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Τον θώπευσε

Ήταν πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν έγινε γνωστή η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης του ανηλίκου. Σύμφωνα με το βούλευμα του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς, κατά τη διάρκεια του τρίτου μαθήματος κιθάρας που έκανε ο 62χρονος, σήμερα, δάσκαλος μουσικής στον 9χρονο, μέσα στο σπίτι του, στον Κορυδαλλό, ο καταδικασμένος, πλέον, άνδρας έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε γυμνός στο κρεβάτι του παρακολουθώντας πορνογραφικό υλικό σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Κάποια στιγμή φέρεται ότι κάλεσε κοντά του τον ανήλικο και, αφού τον θώπευσε στα γεννητικά όργανα, άρχισε να επιδίδεται σε ασελγείς πράξεις που προκαλούν αποτροπιασμό. Όταν εκτόνωσε, πια, τις αρρωστημένες ορέξεις του, ο 62χρονος έπεισε τον μικρό μαθητή να κάνει μπάνιο στο σπίτι του και στη συνέχεια τον συνόδευσε μέχρι τον χώρο εργασίας της μητέρας του.

Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε από την αρχή τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για σκευωρία: «Δεν είναι δυνατόν στα 61 μου ξαφνικά να έγινα παιδόφιλος, δεν προκύπτει από πουθενά», τόνισε στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This