Τα γυρίζει τώρα ο τζιχαντιστής του Ελαιώνα που προφυλακίστηκε: Δηλώνει αθώος

Υποστήριξε πως όσα είπε μετά τη σύλληψή του ήταν προϊόν βασανισμού που υπέστη από αστυνομικούς

Must Read

Με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος ο 27χρονος Σύριος, κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις του ISIS, μετά την απολογία του στην οποία αρνήθηκε ότι ήταν μαχητής της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Στην απολογία του σήμερα διαφοροποιήθηκε εντελώς από όσα φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς μετά την σύλληψη του την προηγούμενη εβδομάδα, ότι ανήκε στον ISIS, υποδεικνύοντας μάλιστα τον εαυτό του σε βίντεο όπου έχουν καταγραφεί δολοφονικές πράξεις κατά αμάχων το 2014. Υποστήριξε μάλιστα, πως όσα είπε μετά τη σύλληψή του ήταν προϊόν βασανισμού που υπέστη από αστυνομικούς.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 27χρονος, που διέμενε στην δομή φιλοξενίας Ελαιώνα, αφορούν ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και άμεση συνδρομή σε ανθρωποκτονία από δόλο ως τρομοκρατική πράξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο και υπεξαίρεσαν χρήματα από τα Λουτρά Λαγκαδά!

Σχηματίστηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες

More Articles Like This