Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Δύο Ροδίτισσες κατέληξαν στα δικαστήρια, όταν πιάστηκαν «μαλλί με μαλλί» εξαιτίας ενός αθώου φλερτ!

Πλέον, η μία καλείται να καταβάλει στην άλλη 400 ευρώ για σωματική και ηθική βλάβη

Αποζημίωση ύψους 400 ευρώ θα υποχρεωθεί να καταβάλει μία γυναίκα από τη Ρόδο σε μία συμπολίτισσά της, με την οποία πιάστηκε στα χέρια για τα… μάτια ενός άντρα, τον Σεπτέμβριο του 2013!

Βάσει των περιστατικών που έγιναν γνωστά από τις καταθέσεις στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, η ενάγουσα είναι έμπορος και διατηρούσε μαζί με τον σύζυγό της κατάστημα στην πόλη της Ρόδου, απέναντι από το κατάστημα της εναγόμενης. Οι τρεις τους γνωρίζονταν από το 2010 και ο σύζυγος της πρώτης διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τη δεύτερη και τον αδελφό της, που μάλιστα τον είχαν φιλοξενήσει και στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την απόφαση, στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, ενώ η ενάγουσα είχε πάει στο κατάστημά της, η εναγόμενη, που φέρεται ότι φλέρταρε με τον σύζυγό της, της επιτέθηκε αρχικά φραστικά με ανάρμοστες και προσβλητικές εκφράσεις και στη συνέχεια άρχισαν να σπρώχνουν η μία την άλλη, ενώ η ενάγουσα δεν δίστασε να απαντήσει και στα…γαλλικά της αντιζήλου της. Ωστόσο, τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα η εναγόμενη να σπρώξει ακόμα πιο δυνατά την ενάγουσα, ενώ στη συνέχεια την άρπαξε από το κεφάλι, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει και να της προκαλέσει εκδορές, εκχυμώσεις και περιορισμό στην κίνηση του αυχένα και του δεξιού κάτω άκρου.

Προσέβαλε την τιμή της

Το δικαστήριο έκρινε ότι οι σωματικές βλάβες που υπέστη η ενάγουσα έβλαψαν τη σωματική της ακεραιότητα και παράλληλα προσβλήθηκε η προσωπικότητα της, αφού η εναγόμενη προσέβαλε την τιμή της ενώπιον άλλων προσώπων. Η έδρα έκρινε ένοχη την εναγόμενη και της επέβαλε να καταβάλει νομιμότοκα το ποσό των 400 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που προκάλεσε στην ενάγουσα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ