Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Δικαιώθηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης για το τροχαίο που άλλαξε την ζωή του – Η απόφαση και το εξαψήφιο ποσό της αποζημίωσης

Δικαιώσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για το τροχαίο ατύχημα που είχε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017 και που έμελλε να αλλάξει ολόκληρη την ζωή του. Ο Έλληνας πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, με μικτή καταγωγή από την Ελλάδα και την Αυστρία, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από τροχαίο με τη μηχανή του, ενώ συνεχίζει μέχρι και σήμερα να έχει προβλήματα με την υγεία του όπως λέει ο δικηγόρος του, χαρακτηρίζοντάς τον στην ουσία παραπληγικό.

Τρία χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του για πάντα αλλά και τη ζωή της συζύγου του Εβελίνας Βαλσάμη που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του, δικαιώνονται με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, το οποίο όρισε αποζημίωση, ωστόσο το ποσό δεν μπορεί να αποκαλυφθεί λόγω προσωπικών δεδομένων.

«Δεν θα μπω στο σκέλος του ύψους της αποζημίωσης γιατί η αποζημίωση ποτέ δεν μπορεί να καλύψει τη ζημιά που υπέστη το θύμα αλλά ούτε και τις ανάγκες ενός ανθρώπου που έχει μείνει στην ουσία παραπληγικός και θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του για το υπόλοιπο της ζωής του» δήλωσε στο tlife ο δικηγόρος της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, κ. Αγαμένων Τάτσης.

Όπως είπε, το κρίσιμο στοιχείο αυτής της απόφασης είναι το θέμα της υπαιτιότητας και το δικαστήριο απεφάνθη ότι αποκλειστικός υπαίτιος για την πρόκληση του ατυχήματος ήταν το λεωφορείο του δημοσίου το οποίο δεν ακολούθησε αφενώς το προκαθορισμένο δρομολόγιο και αφετέρου διενήργησε αιφνιδιαστικό ελιγμό χωρίς να ελέγξει. «Διέσχισε δυο λωρίδες με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του κ. Αγγελίδη, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει το ατύχημα αλλά δυστυχώς για λιγα χιλιοστά, δεν κατάφερε να αποφύγει το λεωφορείο που του έκοψε το δρόμο. Για την απόφαση έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση η τεχνολογία. Το GPS έδειξε τα ακριβή σημεία των οχημάτων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόφαση» κατέληξε ο κ. Αγαμέμνων Τάτσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ