Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ο 38χρονος σύντροφος της ανήλικης Μάγιας που είχε εξαφανιστεί από το Ηράκλειο

Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τον 38χρονο, πως η ανήλικη ήταν εκείνη που πήγε και τον βρήκε

Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα ο 38χρονος από τη Σλοβακία και ο Νορβηγός, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μάγιας από το Ηράκλειο, η οποία εντοπίστηκε στο Χουδέτσι.

Το αυτόφωρο επέβαλλε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή στον 38χρονο, που κατηγορήθηκε για αρπαγή ανηλίκου, ωστόσο, η υπόθεση διαχωρίστηκε για τον Νορβηγό ιδιοκτήτη της έκτασης, στην οποία είχαν βρει καταφύγιο ο 38χρονος και η 17χρονη, για τον οποίο θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Παρά το γεγονός ότι ο 38χρονος ισχυρίστηκε πως η ανήλικη ήταν εκείνη που πήγε και τον βρήκε, το δικαστήριο δεν φάνηκε να πείθεται, με συνέπεια να τον καταδικάσει για την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.

Τα λόγια του πατέρα της Μάγιας

Από την πλευρά του ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας χαρακτήρισε την εύρεσή της ως το καλύτερο δώρο«Νιώθω τεράστια ανακούφιση» δήλωσε. Ο ίδιος ενημερώθηκε στις 09.10 το πρωί της Παρασκευής από την αστυνομία πως η κόρη του εντοπίστηκε και είναι καλά.

Μάλιστα, ο πατέρας της Μάγιας, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και όλο τον κόσμο που συνέβαλε στον εντοπισμό της κόρης του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ