Στον εισαγγελέα καταθέτει η Σοφία Μπεκατώρου για την υπόθεση βιασμού της

Must Read

Την πόρτα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, πέρασε, σήμερα το πρωί, η χρυσή Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, προκειμένου να καταθέσει, και επίσημα, για δεύτερη φορά, τα όσα υποστηρίζει πως υπέστη το 1998, όταν και έπεσε θύμα βιασμού από τον ισχυρό παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας. Βέβαια, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η αθλήτρια θα καταθέσει τα όσα της συνέβησαν στις εισαγγελικές αρχές.

Η Σοφία Μπεκατώρου έφτασε λίγο μετά τις 09:00 στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και αναμένεται να κάνει δηλώσεις κατά την έξοδό της από το γραφείο του εισαγγελέα.  Ήδη, από τον περασμένο Νοέμβριο στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται από τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με αφορμή τις καταγγελίες του, επίσης, χρυσού ολυμπιονίκη, Νίκου Κακλαμάκη, για διαφθορά στους κόλπους της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας είχε αποκαλύψει, για πρώτη φορά, τα όσα τραγικά έζησε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This