Έφθασε η ώρα της απολογίας για τον παπά της Μάνης που φέρεται να βίαζε μια 12χρονη!

Συνεργός του στις αποτρόπαιες πράξεις φέρεται ο παππούς της μικρούλας από τη Βουλγαρία

Must Read

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη του 57χρονου ιερέα και πατέρα έξι παιδιών Νίκου Σταματογιάννη από την Μάνη, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού βουλγαρικής καταγωγής!

Ο προφυλακισμένος ρασοφόρος, ο οποίος σόκαρε το πανελλήνιο προκαλώντας ακόμα και την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, που έκανε λόγο για «τερατώδες και φρικαλέο γεγονός», αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Την ίδια ημέρα αναμένεται να αρχίσει και η απολογία του 67χρονου παππού της ανήλικης, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι είναι το δεύτερο πρόσωπο που κακοποίησε σεξουαλικά την άτυχη μικρούλα. Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών των κατηγορουμένων, θα ακολουθήσουν η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας και οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης. Στη συνέχεια, το δικαστήριο θα αποσυρθεί για να εκδώσει την ετυμηγορία του.

Η δίκη για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του 12χρονου κοριτσιού από τη Βουλγαρία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών από τον περασμένο Οκτώβριο. Στις δικασίμους που προηγήθηκαν, εξετάστηκαν όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης, οι οποίοι κατέθεσαν όσα γνωρίζουν για την πολύκροτη υπόθεση. Ανάμεσά τους η γιαγιά της 12χρονης, η κοινωνική λειτουργός, η οποία ήταν και ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο εξομολογήθηκε η άτυχη μικρούλα όσα φρικιαστικά φέρεται ότι πέρασε στα χέρια των δύο κατηγορουμένων, και ο παιδοψυχίατρος που ορίστηκε ως πραγματογνώμονας από τον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος εξέφρασε κάποιες αμφιβολίες, λέγοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι η ανήλικη βίωσε κάτι τόσο τραγικό».

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη αποκαλύφθηκε όταν το μικρό κορίτσι βρήκε το θάρρος να μιλήσει στο Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στη σύλληψη και την προφυλάκιση του ιερέα στις Φυλακές Τρίπολης. Στην κατάθεση που είχε δώσει η 12χρονη είχε υποστηρίξει ότι ο 57χρονος κληρικός την κακοποιούσε σεξουαλικά από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών! Μάλιστα, όταν δεν υπέκυπτε στις αρρωστημένες ορέξεις του και προέβαλε αντίσταση, φέρεται ότι τη μαστίγωνε με τη ζώνη από τα… άμφιά του!

Παράλληλα, η ανήλικη είχε κατονομάσει τον παππού της ως το δεύτερο πρόσωπο που είχε ασελγήσει σε βάρος της. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση οι δύο κατηγορούμενοι είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με παθούσα που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This