Πως να μην το ξανακάνουν; Ελεύθερα τα μέλη ανήλικης συμμορίας για την επίθεση στην Αργυρούπολη!

Όταν για ένα κινητό ανήλικοι ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν, η συνέχεια δεν μοιάζει καθόλου λαμπρή...

Must Read

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους τα τρία μέλη της ανήλικης συμμορίας που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και λήστεψε το περασμένο Σάββατο δύο παιδιά στην Αργυρούπολη. Για μια ακόμη φορά η Δικαιοσύνη δεν στέκεται στο ύψος της και δίνει στους θύτες την ευκαιρία να έχουν καλύτερης αντιμετώπισης από το θύμα…

Οι τρεις ανήλικοι απολογήθηκαν για τα αδικήματα της ληστείας κατά συρροή, συμμορίας, παράνομης οπλοφορίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.

Η υπόθεση αφορά την άγρια επίθεση που δέχθηκαν δύο ανήλικοι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε πλατεία στην Αργυρούπολη.

Άγνωστοι ξυλοκόπησαν έναν 17χρονο και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. Όταν προσπάθησε να αντιδράσει, τον τραυμάτισαν ελαφρά με αιχμηρό αντικείμενο. Νωρίτερα είχαν χτυπήσει έναν 14χρονο από τον οποίο, επίσης, αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Στις απολογίες τους οι τρεις συλληφθέντες αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες. Υποστήριξαν πως δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση που σημειώθηκε στην Αργυρούπολη. Όπως είπαν, ήταν στην πλατεία αλλά μόλις ξεκίνησε η συμπλοκή έφυγαν.

Μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζονται κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας τους.

Σύμφωνα με τον συνήγορο ενός εκ των ανηλίκων κατηγορούμενων, Αντώνη Μυλωνά, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα, παρουσίαση μια φορά το μήνα σε Α.Τ της περιοχής τους και παρακολούθηση από επιμελητή ανηλίκων. «Πρέπει όλοι να σκύψουμε στο θέμα και να ασχοληθούμε με τη βία των ανηλίκων, ώστε να έχουν το μέλλον που τους αξίζει», δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This