Ενώπιον της ανακρίτριας ο προπονητής ιστιοπλοϊας για τον βιασμό της 11χρονης αθλήτριας

Must Read

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και στο γραφείο της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να βρεθεί από λεπτό σε λεπτό ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοϊας,  ο οποίος κατηγορείται ότι είχε βιάσει, πριν δέκα χρόνια, μία 11χρονη  αθλήτρια.

Ο 38χρόνος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια. Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε από την ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, κινήθηκε τάχιστα από τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες με άκρα μυστικότητα έλαβαν κατάθεση από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Μπεκατώρου

Η σύλληψη του προπονητή μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης έγινε στη Σάμο όπου κατοικούσε τα τελευταία χρόνια και αφού μεταφέρθηκε στην Αθήνα ενώπιον της ανακρίτριας τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This