Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Κάντε τώρα άρση απορρήτου στο κινητό του Λιγνάδη, να δούμε τους πολιτικούς προστάτες του

Η δικαιοσύνη οφείλει να εντοπίσει τον κύκλο και τους υποστηρικτές του

Δεν επιτρέπεται ούτε λεπτό καθυστέρησης. Το κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και όλα τα μέσα επικοινωνίας που διαθέτει πρέπει να ανοίξουν με εισαγγελική εντολή προκειμένου να δούμε ποιος είναι ο κύκλος του και ενδεχομένως οι συνεργοί και υπερασπιστές του.

Οπωσδήποτε πρέπει να εντοπιστούν οι ΜΚΟ που του προμήθευαν παιδιά. Διότι πολλά ακούγονται, και η αλήθεια πρέπει να λάμψει. Σε περίπτωση που αυτό γινόταν με δόλο, που είναι και το πιθανότερο, οι εμπλεκόμενοι πρέπει να συλληφθούν.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δύο πρώην υπουργοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ., φαίνεται να του παρέχουν νομικές συμβουλές. Αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί, με την άρση απορρήτου τόσο του Λιγνάδη όσο και του πολιτικού προσώπου που φέρεται να τον φιλοξενούσε το τελευταίο  διάστημα. Εκεί θα φανεί εάν όντως ο Λιγνάδης χαίρει πολιτικής στήριξης και για ποιον λόγο. Όπως επίσης, εκεί θα διαφανεί εάν υπάρχει κάποια διασύνδεση μεταξύ των περίεργων δηλώσεων που έγιναν από πολιτικούς και πολιτικούς παράγοντες το τελευταίο χρονικό διάστημα, λίγο πριν την σύλληψη του.

Μετά και τις δηλώσεις Παρτσαλάκη, καθίσταται επιτακτική ανάγκη η εξάρθρωση όλου του κυκλώματος. Συνεργών και υπερασπιστών. Πριν φυσικά ο Λιγνάδης πάθει κάποιο ατύχημα και η υπόθεση κλείσει άρον – άρον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ