Μάρτυρας κατά Λιγνάδη ο Νίκος Σ. καθώς έχει παραγραφεί ο βιασμός του

Δύο μηνύσεις για βιασμό, δύο καταγγελίες για βιασμούς που έχουν παραγραφεί και δύο μαρτυρίες γυναικών, «καίνε» τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Must Read

Μορφή… χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς μέρα με την ημέρα ανοίγουν περισσότερα στόματα.

Δύο μηνύσεις για βιασμό, δύο καταγγελίες για βιασμούς που έχουν παραγραφεί και δύο μαρτυρίες γυναικών, «καίνε» τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Σήμερα προσέρχονται στην Εισαγγελία οι δικηγόροι του Νίκου Σ., Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος, οι οποίοι θα γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του στις αρχές προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση.

Πρόκειται για τον πρώτο άνθρωπο που είχε καταγγείλει τον Δ. Λιγνάδη σε διαδικτυακή του συνέντευξη.

Ο φερόμενος βιασμός του Νίκου Σ. έχει παραγραφεί και για το λόγο αυτοί οι συνήγοροι του θα ενημερώσουν την εισαγγελική αρχή πως μπορεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη δικογραφία που αφορά τον Δ. Λιγνάδη.

Επίσης, σήμερα θα καταθέσει ως μάρτυρας στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο που χειρίζεται τις υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος θα προσκομίσει το σύνολο των καταγγελιών που έχουν φτάσει στο σωματείο των ηθοποιών.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα στη δικογραφία για τον Λιγνάδη υπάρχουν δύο καταγγελίες για βιασμό, αλλά του Βασίλη Κ., ο πρώτος που μήνυσε τον καλλιτέχνη στις 5 Φεβρουαρίου για βιασμό του στην ηλικία των 15 ετών, έχει παραγραφεί.

Θύματα βιασμού φέρεται ότι έχουν πέσει:

  • Ένας 23χρονος σε ηλικία 17 ετών σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο όπου είχε πάει να δει παράσταση του σκηνοθέτη
  • Ένας 25χρονος σήμερα κάτοικος Σουηδίας σε ηλικία 14 ετών, καταγγέλλοντας ότι ο σκηνοθέτης τον νάρκωσε και τον βίασε, όταν αυτός πήγαινε στη δεύτερη τάξη του γυμνασίου το 2010.

Στη δικογραφία υπάρχουν και οι καταθέσεις δύο γυναικών. Πρόκειται για μια 40χρονη σήμερα με την οποία είχε σχέση ο σκηνοθέτης η οποία κατέθεσε για σχέσεις με ανηλίκους και απειλές κατά της ζωής της.

Η δεύτερη γυναίκα είναι η Α.Α., πρώην μαθήτρια του σε δημόσια σχολή θεατρικών σπουδών στο Ναύπλιο, η οποία σε συνέντευξη της έχει καταγγείλει πως ο Λιγνάδης ως καθηγητής είχε σεξουαλικές σχέσεις με έναν 18χρονο φοιτητή, ο οποίος μετά από χρόνια εμφάνισε πολύ σοβαρά σημάδια κατάθλιψης, έπεσε στα ναρκωτικά και έκανε απόπειρες αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This