Συγγενείς ήρθαν στα χέρια στη δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας κυνηγού στο Ρέθυμνο

Το μακελειό στα βοσκοτόπια του Μυλοποτάμο το 2019

Must Read

Σε ρινγκ μετατράπηκε η αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η ακροαματική διαδικασία για τη στυγερή δολοφονία του 49χρονου κυνηγού στο Μπαλί του Ρεθύμνου τον Νοέμβριο του 2019. Η απίστευτη τραγωδία συνέβη ύστερα από έντονη λογομαχία που είχε το 49χρονο θύμα με τον 45χρονο -τότε- κτηνοτρόφο για τα… σκυλιά.

Χθες, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να αναγκαστεί να διακόψει. Ολα άρχισαν κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της χήρας του αδικοχαμένου κυνηγού, όταν υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με συγγενείς του 47χρονου -σήμερα- κατηγορουμένου και αμέσως πιάστηκαν στα χέρια άτομα και από τις δύο πλευρές!

Η δίκη διακόπηκε και αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, το δικαστήριο αποφάσισε την εκκένωση της αίθουσας, πέραν των μαρτύρων. Μάλιστα, σύμφωνα με το flashnews, οι συγγενείς των δύο οικογενειών χωρίστηκαν στις δύο πλευρές της νομαρχίας για την αποφυγή νέων επεισοδίων.

Ο κτηνοτρόφος είναι προφυλακισμένος από τον Νοέμβριο του 2019 και η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης άρχισε για να μην παρέλθει το 18μηνο του ανώτατου χρόνου προφυλάκισης και αφεθεί ελεύθερος.

Στο μαντρί

Το μακελειό στα βοσκοτόπια του Μυλοποτάμου έγινε το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2019. Ο 49χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε πάει να κυνηγήσει σε αγροτική περιοχή στο Μπαλί, όταν ο σκύλος του μπήκε στο μαντρί του κατηγορουμένου. Εξαλλος εκείνος, ρώτησε τον κυνηγό γιατί μπήκε στην ιδιοκτησία του και ισχυρίστηκε ότι το κυνηγόσκυλο τρόμαζε τα ζώα του. Στον ίδιο τόνο φέρεται ότι απάντησε και το θύμα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει αντιπαράθεση, που στο τέλος βάφτηκε με αίμα.

Και οι δύο άνδρες έβγαλαν καραμπίνες και πυροβόλησαν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα ο 49χρονος να πέσει νεκρός, έχοντας δεχτεί βλήματα στον θώρακα. Πυρά δέχτηκε και ο -τότε- 45χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τραύματα στο σώμα και το χέρι. Οπως είχε ισχυριστεί, πρώτος τον πυροβόλησε ο κυνηγός και, αφού τραυματίστηκε, πυροβόλησε και εκείνος όντας σε άμυνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This